2777
2789
عنوان

خواستگاری

441 بازدید | 24 پست

سلام دوستان

دیروز یه خانومی توسط رابط از من برای داییش خواستگاری کرد و یسری سوال پرسید و از داییش تعریف کرد بعد گفت که اگر مشکلی نیست شمارتو بده منم گفتم که شمارمو من به رابط دادم اگر میتونید از اون بگیرید که گفتن باشه و شماره رو از رابط گرفتن اما هنوز زنگ نزدن 

بنظرتون بیخیالش بشم؟یا زنگ میزنن؟

در ضمن اون آقا 11 سال از من بزرگ تره که من با این مسئله مشکلی ندارم

آخه اگر از ظاهرمم خوشش نیومده بود که شمارمو نمیگرف!!!

بنظرتون دلیلش چیه؟

رابط چیه 

اینجوری که ازدواج‌ نمیکنن 

بهتر که زنگ‌نزدن

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه هولید شما، صبور باشید

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........

من بودم ترجیح می دادم  شماره منزل رو بدم  تا با خانواده م صحبت کنن

اینطوری بنظرم رسمی تر و محترمانه تر بود

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
2790
2778
2791
2779
2792