2777
2789
عنوان

به نظرتون باردارم؟

157 بازدید | 14 پست

من سابقه بارداری ناخواسته دارم.دختر اولم سه سالش هست.دومی رو ناخواسته باردار شدم.

الان پنج ماهش هست.و البته شیر خودم رو میخوره به نظرتون شده با این که بچه شیر میدم باردار شم؟البته خودم چند مورد تو فامیل دیدم که بچه شیر میداده و باردارشده 

الآن دو هفته عقب انداختم پهلوهام درد خفیف داره با زیر دلم ولی علائم دیگه ای ندارم مثل بارداری های قبلی.یعنی شده باردار باشم؟

ان شاءالله دامن همه ی منتظرا سبز شه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیر دادن دلیلی بر باردار نبودن نیست😂 جلوگیری نداشتین کلا؟ چند روز عقب انداختی

وای من شنیده بودم کسی که شیر میده باردار نمیشه😢

دو هفته.دقیقا دو هفته

نه جلوگیری نداشتیم

وای من شنیده بودم کسی که شیر میده باردار نمیشه😢 دو هفته.دقیقا دو هفته نه جلوگیری نداشتیم

این فکر مال قدیما بود، الان با این تنکنولوژی چطور اینجوری فکر کردی، اونم با دوتا بچه😐😐😐همه اونایی که تو شیر دهی حامله میشن همین فکرو می کردن دیگه عزیزم

این فکر مال قدیما بود، الان با این تنکنولوژی چطور اینجوری فکر کردی، اونم با دوتا بچه😐😐😐همه اونایی ...

وااای الآن چیکار کنم؟ یعنی شده باردار باشم😢

وااای الآن چیکار کنم؟ یعنی شده باردار باشم😢

نمیدونم عزیزم، شاید میخوای پریود بشی، خاله من بچه شیر میده، دوماه پریود میشه ،ماه بعدش نمیشه،با ماه بعدش میشه، ممکنه پریودت بهم ریخته باشه، یه بی بی چک بزن،اگه باردار باشی بعد از دوهفته تاخیر نشون میده

وای من شنیده بودم کسی که شیر میده باردار نمیشه😢 دو هفته.دقیقا دو هفته نه جلوگیری نداشتیم

بیبی چک بزن به نظرم

اینجا 2 ماه بعد زایمان حامله شدن شما جه نترسی جلوگیری نداشتی 😜

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
نمیدونم عزیزم، شاید میخوای پریود بشی، خاله من بچه شیر میده، دوماه پریود میشه ،ماه بعدش نمیشه،با ماه ...

خدا کنه 

الان که بی بی چک ندارم تا فردا شه و برم بخرم و بزنم صدبار مردم و زنده شدم😢

سلام دوستان من حدود دوماه ونیم هست عمل چشم انجام دادم وامروز قرص اورژانسی خوردم به نظرتون به هم ارتب ...

عزیزم کاش اطلاعاتی داشتم و میتونستم راهنماییت کنم.