2777
2789
عنوان

عاقبت فضولی تو اینستاگرام شوهرم

829 بازدید | 42 پست

خانما من تو اینستاگرام شوهرم چند نفر حدود ۲۰ نفر رو آنفالو کردم

البته یک سال پیش

نمیدونم چرا امروز فهمید و یه بحث کوچیک داشتیم و ازین ناراحته که چرا بی اجازه دست زدی

منم هی میگفتم حالا مگه آدمای مهمی رو آنفالو کردم که انقدر ناراحتی

بعد ناهار خوردیم و عادی بودیم، که یهو پاشد رفت طبقه بالا گرفت خوابید ( خونمون دو طبقست، اتاقا بالاست ) بدون این که به من بگه یا حرفی بزنه

منم الان پ ر ی و د م و به شدت عصبیم

نمیدونم چیکار کنم؟ دعوا کنم باهاش که مگه اونا انقدر مهم بودن که به خاطرش این رفتارو کردی یا چی

مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما کار اشتباهوکردی بعد دعواهم راه بندازی؟یه معذرت خواهی بدهکارید فعلا

سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟ من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن، گریه کردن زیرباران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟

کش نده ماجرارو ب نظرم احتمالا ناراحته که بی اجازه رفی مردا از امتحان کردن و مراقبت زیاد بدشون میاد

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙

شوهر من  اصلا نمیفهمه پیاماش کجا میرن😂😂😂

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
سکوت کن.فقط سکوت دم عید دعوا رو کش نده.خودش حالش خوب میشه.اگر چیزی گفت فقط عذرخواهی کن چیز اضافه ای ...

من عذرخواهی کنم؟؟؟؟

یه سری دختر رو که حالا یا من ازشون خوشم نمیومده یا قبلا با هم ارتباطی داشتن آنفالو کردم نه خواهر مادرشو که

فامیلاش بوده.وا من این کار رو میکردم تازه میخندید

نهههه

فامیلاش نه

دوست و آشنا و همکار

دختر بودن همه