2821
2789
عنوان

پیگیری مزاحم😤

395 بازدید | 35 پست

چند وقت پیش یه اگهی گذاشتم توی دیوار اخرشم نوشتم مزاحمت پیگیری میشه ...یه رور بعد یه نفر بهم اس داد و احوال پرسی و این حرفا منم گفتم به جا نمیارم معرفی کنید اونم شروع کرد به درخواست های خیلییییی فجیع که بیا فلان کارو بکن فلان تومن بهت میدم و این حرفا منم سریع بلاک کردم ولی اون همچنان پیام میداد ... 

دو سه روز بعد دوباره با یه شماره دیگه شروع کرد به پیام دادن باز بلاک کردم ...

دیروز یه اگهی دیگه گذاشتم امروز بازم با یه شماره جدید پیام داده که توروخدا بیا توی ماشین و این حرفا الانم برات واریز میکنم😐 منم به فحشششش کشیدمش گفتم شکایت میکنم ازت ...برام خنده فرستاده 😐

خودم مجردم ۲۰ سالمه ولی اصلاااا روم نمیشه به بابام بگم که اینطور شده و بهش زنگ بزنه .... از یه طرفم خطم به اسم مامانم... میخام بدمش به مامانم 😥 گیج گیج شدم  ..چطور میتونم رسیدگی کنم ....

پ ن : اولین تاپیکمه ولی ۲ ساله که خواننده خاموشم

♡ بالاخره یه روز به رویاهام میرسم♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم،دیوار اصلا جای درستی نیست بعدم وقتی اخرش نوشتی مزاحم نشید بیشتر پیگیر میشن...نباید مینوشتی پیگیر نشید بعدم باید سریع شمارشو میدادی پلیس فتا نه اینکه خودت جوابش بدی

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

سلام آبجی فقط شماره طرف وبده به جان مادرم یه کاری میکنم حال کنه چون سر خونواده خودمون اومده طرف رو با رفیقا یه کاری کردیم که به چیز خوردن افتاد حالم  بهم میخوره ازاین پسرای حرومزاده بی ناموس بگو یکی با خواهر خودت همچین رفتاری کنه خوبه تخم حروم.

عزیزم،دیوار اصلا جای درستی نیست بعدم وقتی اخرش نوشتی مزاحم نشید بیشتر پیگیر میشن...نباید مینوشتی پیگ ...

ارههههه حق با توئه 😢 دیگه واقعا پشت دستمو داغ کردم ک اگهی بزنم .... مزاحمت اینجوری رو فتا پیگیری میکنه؟ من غیر از اسکرین شات مدرکی ندارم ک

کلا بلاکش کن عزیزم ...من یه نفرازآشناهام نمیدونم باچه قصدونیتی مزاحمم میشه باورت نمیشه شایدروزی10تاش ...

خیلیییی بده خیلیییی بد من استرس گرفتم 😭

آگهی چی بوده لباس بوده؟

نه والا کتاب گذاشتم اصلا نمیدونم از کجا فهمیده دخترم ...شایدم دختر و پسر براش فرق نکنه😐

شماتاحالاازطریق فتاواسه مزاحم اقدام کردین؟؟منم مزاحم زیاددارم وآشناهم هستن.. اگه شماره هارو بدم فتا ...

خودم اقدام نکردم ولی یکی از دوستام حتی نمیخواست خونوادش بفهمن خودش رفت شکایت کرد 

ولی خیلی بدو بدو داره مثل شکایت معمولی اعصاب خوردی زیاد داره 

به بابام گفتم : بابا میخوام برم هند😀گفت: خوبه واسه ما گاوی واسه اونا خدا😒😂
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز