2777
2789
عنوان

پیگیری مزاحم😤

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 35 پست
سلام آبجی فقط شماره طرف وبده به جان مادرم یه کاری میکنم حال کنه چون سر خونواده خودمون اومده طرف رو ب ...

خیلیییی استرس دارم بخدا من توی زندگیم یه قدم اشتباهم برنداشتم برام قابل هضم نیست ... به هر کی ک میگم میخنده میگه این چیزا زیادع پیش میاد ولی من تو کتم نمیره 

♡ بالاخره یه روز به رویاهام میرسم♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودم اقدام نکردم ولی یکی از دوستام حتی نمیخواست خونوادش بفهمن خودش رفت شکایت کرد  ولی خیلی بدو ...

من بلاک میکنم اگه بازم مزاحم شد  به بابام میگم ... بخدا خجالت میکشم پیام هاشو ب بابام نشون بدم وگرنه همون چند ماه پیش میگفتم 

ای بابا من بخاطرهمین بدو بدوها نمیرم شکایت کنم فکر کردم این راه اسون ترباشه    

اره معمولا هرکسی بخاطر کمبود حوصله و ... پی گیری نمیکنه

به بابام گفتم : بابا میخوام برم هند😀گفت: خوبه واسه ما گاوی واسه اونا خدا😒😂
درکت میکنم..سعی کن بابقیه درمیون بزاری اون وقت بادیدن حمایت های اونا استرست کمترمیشه

مرسی عزیزم اره اگه ببینم تا شب بیخیال نشده به خونوادم میگم 

اره معمولا هرکسی بخاطر کمبود حوصله و ... پی گیری نمیکنه

نه اتفاقامن حوصلشو دارم که برم شکایت کنماا امااونی که مزاحمم شده یه بیماره یه روانیه میترسم بعده اینهمه بدوبدو اخرش حق روبدن به اون وبگن عقل نداره شما ببخش  

بروو شکایت کن

یه پرینت از پیام هات زمینه پرونده ات میشه

شماره طرف هم هست از طریق مخابرات کد ملی طرف پیدا می کنند

راستش بخوای این که فقط شکایت کنی بعد منتظر بشینی مسئول پرونده کارت را بندازه اصلا اینجور نیست 

خودت باید بدوی دنبال کارات 

چون اونا اصلا کاری برات نمی کنند تا پول بدی بهشون

با مامونت درمیون بذار

بخدا انقدر پیاماش زشته که روم نمیشه ... فکر کن هر آنچه که نباید بگه رو گفته مث کسی که میخواد عقده هاشو خالی کنه

نه اتفاقامن حوصلشو دارم که برم شکایت کنماا امااونی که مزاحمم شده یه بیماره یه روانیه میترسم بعده این ...

بعیدم نیست تبرئه بشه😂😂😂😂

به بابام گفتم : بابا میخوام برم هند😀گفت: خوبه واسه ما گاوی واسه اونا خدا😒😂
بروو شکایت کن یه پرینت از پیام هات زمینه پرونده ات میشه شماره طرف هم هست از طریق مخابرات کد ملی طر ...

واااااای چقدرررر سختههههههه اینجوری که همه میفهمن .  دهن مردمم که نمیشه بست😤 مرسی برای اطلاعاتی ک دادی مرحله ی اخرم همینه دیگه اگه ببینم بازم پیام میده

بخدا انقدر پیاماش زشته که روم نمیشه ... فکر کن هر آنچه که نباید بگه رو گفته مث کسی که میخواد عقده ها ...

خب بعدا سیمکارت مامانتو بخوای بهش پس بدی.اونموقع پیام بده مامانت نمیگه این کیه ؟ پس همین الان بهش بگو که بعدا برای خودت مسئله نشه

هیچی😕