من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
چهار نفر میبرد داخل و مجبور بودم مشکلم رو جلوی همشون شرح بدم.
برا همین بدم اومد و دیگه نرفتم
وگرنه اخلاقش خوب بود
نوبت دهیش هم اول وقت باشی خوبه، وگرنه معطلی داره
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
چقد بده اینطوری حالا واسه دکتر چه بیرون رفتن یه نفر از اتاق و وارد شدن یکی دیگه معطلی داره ک ۴تایی م ...
من میرفتم قدسیه علوی
ولی ریلکسه و فقط زایمان طبیعی میگه( ینی حتی مثل بقیه دکترا معاینه لگن نمیکنه)
هم راضی داره هم ناراضی