2777
2789
چیکار باید کنم 😕😕  ی هفته پییش خاب دیدم یه عالمه مامور از آگاهی اومدن  بردنش

😐😐😐وا چرا ببرنش... مثلا باید بهش فک کنی مدام و خودتو در کنارش تصور کنی و از اینجور چیزا والا ولی کتابش هم میتونی بخونی قانون جذب

❤️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی اعتقاد دارم عزیزم این قانون اگه بهش مطمئن باشی هرچی بخای و برات میاره باکمک خدا ولی باید او ...

میشه اگه وقت دارین بهم توضیح بدین باید چیکار کنم من هیچی نمیدونم چطوری باید جذب کنم خیلییی دوس دارم از قانون جذب استفاده کنم بلد نیستم یکمم بعضی وقتا ته دلم خالی میشه انگار 

❤️😍
گریه از دلتنگی 😔😔 .دلم گاهی وختا زیاد پر میکشه براش .زیادم بش فک میکنم .همش فک میکنم باید منتظر با ...

آخه اومدن یا نیومدن اون آدم نباید برات مهم باشه 

باید خوشی بختی خودت برات مهم باشه 

ویژگی هایی رو ک میخوایی رو داشته باشه رو کاملا مشخص کن 

تا خداوند بهترین گزینه رو بهت بده

شاید همون آدم 

شایدم یکی بهتر از اون بیاد

اینجوری هم خودتو داغون میکنی و هم دست خدا رو باز نمیزاری و هم آگه فرضا ک اون آدم بباد

چون بخاطرش این همه اذیت شدی توقعاتی ازش داری ک نمیتونه برآورده کنه و زود از هم زده میشین. 

عاقل باش 

هیچ آدمی رو مهمتر از خودت نکن تو زندگیت

شرک ب خدا حساب میشه و تاوانش و میدی

همیشه خداوند کارهایی رو برای ما انجام میدهد ک ما خودمان قادر ب انجامش نیستیم
واقعا اثر داشته فقط راجبش فک میکردید ؟

اره فقط فکرو انرژی مثبت رویاپردازی باید رهاش کنی مثلا اینکه بخای ماشین بخری ماشینو تصور میکنی راجبش فک میکنسو هدفت فقط اینه ک بخزیش دیکه نباید زوم شی روشش رویاپردازیتو داشته باش ولی رهاش کن همش نگو چرا نشد چرا نتونسم بخرم فقط بگو میشه خودتو ببین ک سوارشی تصورش کن قطعا میشه مثال بود ماشبن هرچیزی ک نیخلی همین کارو کن و شکرگزاریم فراموش نکن خداروزیاد شکر کن 

😐😐😐وا چرا ببرنش... مثلا باید بهش فک کنی مدام و خودتو در کنارش تصور کنی و از اینجور چیزا والا ولی ...

ن خابش که نمیدونم چرا اینجور شد ولی کسی میگفت ک مشگلی براش پیش میاد ی مشگل سخت گره تو کارش میوفته ..ولی خودم همش حس میکنم اونم انتظارمو میکشه حس میکنم دلتنگه ..گاهی وختا انگشت دستمو نگا میکنم 

با خودم میگم ینی میشه یه روز حلقه عشقم دستم باشه .یا وقتی عروس میبینم چشام پر اشک میشه میگم ای کاش بشه محمدم برگرده 😔😔 گاهی وختا بی تاب میشم براش اشکام سرازیر میشه 😔😔 .همش تو ذهن خودم بیادشم ی لحظه از جلو چشام بیرون نمیره .

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
میشه اگه وقت دارین بهم توضیح بدین باید چیکار کنم من هیچی نمیدونم چطوری باید جذب کنم خیلییی دوس دارم ...

عزیزدلم منم هیچی ازش نمیدونستم نه کلاسی ثبت نام کردم نه هیچی

فقط اولین کاری که کردم خوندن کتاب راز بود بعدم یه کانال تو تلگ رام دارم کا هرچی یاد گرفتم و هرامبدی ک گرفتم از اونجا بود تمریناشو گاهی انجام میدادم و باورمو مثبت نگه داشتم اگه میخای تا ادرس کانالو بهت بدم بری و یاد بگیری

ن خابش که نمیدونم چرا اینجور شد ولی کسی میگفت ک مشگلی براش پیش میاد ی مشگل سخت گره تو کارش میوفته .. ...

چرا جفتتون هم انتظار می‌کشید ولی پا پیش نمیزارید خب تو برو باهاش حرف بزن چرا اینجوری خودتون رو اذیت میکنید چند سالتونه؟ 

❤️😍
آخه اومدن یا نیومدن اون آدم نباید برات مهم باشه  باید خوشی بختی خودت برات مهم باشه  ویژگ ...

عاشق نشدی تا گشنگی از یادت بره 😁😁😁 

آدم عاشق چیزی از منطق حالیش نیس 

نمیدونم هر چه خدا بخاد .انشالله ک همه عشقابهم برسن 😚😚

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
حتما سعی میکنم استفاده کنم باید کلی کتاب بخونم تا بفهمم چیکار باید بکنم 

وابستگی هم خودتو داغون میکنه 

هم آون رابطه رو

دوست داشتن بدون وابستگی رو تمرین کن 

هدف شادی و لذت باید باشه ن اینکه اون آدم مال من باشه

برو سایت 

عباس منش دات کام 

و اینکه