2777
2789
عزیزدلم منم هیچی ازش نمیدونستم نه کلاسی ثبت نام کردم نه هیچی فقط اولین کاری که کردم خوندن کتاب راز ...

آره عزیزم اگه لطف کنی خیلی ممنونت میشم 

❤️😍
عاشق نشدی تا گشنگی از یادت بره 😁😁😁  آدم عاشق چیزی از منطق حالیش نیس  نمیدونم هر چه خد ...

اتفاقا چون سرم اومده ابن چیزا رو رفتم یاد گرفتم

همیشه خداوند کارهایی رو برای ما انجام میدهد ک ما خودمان قادر ب انجامش نیستیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا جفتتون هم انتظار می‌کشید ولی پا پیش نمیزارید خب تو برو باهاش حرف بزن چرا اینجوری خودتون رو اذیت ...

عزیزم دعا کن برام .انشالله ک شما هم ب آرزوی دلت ب سی 😚😚

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
آره عزیزم اگه لطف کنی خیلی ممنونت میشم 

لینکش پایینشع

🌹 #آمـوزشـی ✍ 📋 🌹 برای موفقیت 👇👇👇 🌹 مدام از #جمله_تاکیدی استفاده کن🗣🗣 🌹 مدام سخنرانی های انگیزشی گوش بده🎧🎧 🌹 مدام هدفگزاری کن و آنها را چک کن🎯🎯 🌹 مدام کتاب بخوان📕📕 🌹 برای خودت تابلوی آرزوها درست کن و مدام بر آن تمرکز کن و از آن لذت ببر😋😋 🌹 منبع انرژی خودت را پیدا کن و سعی کن مدام به آن متصل باشی👼👼 🌹 تو انسانی،اشرف مخلوقات!! 🌹 وظیفه ی تو حرکت مداوم به سوی کمال است 🌹 ارسال #فقط_با_لینک_کانال مجاز است 🌹 الهـ💋ـی شکـرت ➕❌😉 🌹 @GHANOUNEJAAZB

استارتر برو این تاپیک عزیزم راجب قانون جذبِ؛ من ک خیلییی دوسش دارم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=694147&slug=قانون-جذب-و-شکر-گزاری-و-رسیدن-به-آرزوها-خدای-بی-نهایت-مهربانی-در-کنارت&postId=80889963

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱