2777
2789
عنوان

اقدام بعد از سقط توو۵هفته¿¿

137 بازدید | 16 پست

اوایل برج ۱۱سقط داشتم بعد از یک ماه و نیم پریود شدم پس فردا تمام میشه..ولی موندم اقدام کنم‌یا نه؟؟ اگ میشه راهنماییم کنید ممنون میشم 😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجازه بده یکم جون بگیری بعدها پشیمون میشی بچه فرار نمیکنه ولی سلامتی و شادابی چرااا

آخه نمیدونم درسته ک‌بگم یا نه دلم میخواد پسر بیارم چون تو خانوادمون نداریم😢 میگن زمستون و اولای بهار خوبه واسه پسر دار شدن

آخه نمیدونم درسته ک‌بگم یا نه دلم میخواد پسر بیارم چون تو خانوادمون نداریم😢 میگن زمستون و اولای بها ...

کدوم احمقی اینو گفته  من خودم آذر ماهی هستم حاصل عصاره خالص آجیل شب عید

این سوال منم هست منم پانزدهم بهمن سقط کردم ولی من خونریزی هنوز هست و اینکه پیشگیری نکردم چون لکه بینی و خونریزی داشتم از کی باید پیشگیری کنم تا کی راستی سما هم خونریزی دارین 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم