2777
2789
عنوان

نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 77 پست
نیکان چطور باباش موافق نیکان هست

چون نظر خاستی میگم  نیکان بیشتر دخترونه میاد پسر من همکلاسیاش نیکان دارن العان که 13سالش شده یه پسر درشت هیکل اسمش اصلا بهش نمیاد  باز وقتی کوچیک بود بهتر بود  بعضی این ها این مدلین مثل  اسم مانی برای یه مرد بزرگ جالب نمیشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی انتخاب اسم سخته کاش دیگران یاد بگیرن انقد راحت تو ذوق طرف نزنن خیلی واکنشا بد بودن

ببین منم مشکل شما رو داشتم وقتی بچه هام به دنیا اومدن تا یه هفته هم اسم نداشتن شما و پدرش مهم هستین همون نکته که گفتم اگه با صدا کردن اون اسم حال خوبی بهت میده و به اسمش افتخار میکنی همونو بزار چون نوع صدا کردن تو روی بقیه اطرافیانت تاثیر میزاره من خودم واقعا با اسم بچه هام کیف میکنم یعنی تو هر جایی صداشون بزنم دلم براشون ضعف میره در این حد اسماشون رو دوست دارم و موقع انتخاب به حرف احدی گوش ندادم شمام همینکارو کن 

چه جالب پسر توپولی گنده اسمش نیکان باشه منم دوست ندارم 

پسر من اصلا تپل نیس به شدت ظریفه بازم نمیاد خخخ

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

ببین منم مشکل شما رو داشتم وقتی بچه هام به دنیا اومدن تا یه هفته هم اسم نداشتن شما و پدرش مهم هستین ...

نمیدونم چرا انقد راحت اه و پیف میکنن خیلی آدم اذیت میشه کیاراد سمت شوهرم اه و پیف کردن نیکان سمت خودم انقد اه اه کردن بدم اومد کیانم هر دو طرف

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

خب دوستان اسمی بگین به کیانا بیاد 

کیوان و کیارش و کارن و کوروش و کسری ه من نباشه ممنون

نمیدونم چرا انقد راحت اه و پیف میکنن خیلی آدم اذیت میشه کیاراد سمت شوهرم اه و پیف کردن نیکان سمت خود ...

بیخیال بابا فقط خودتو شوهرت اونا به وقتش برا خودشون انتخاب کردن حالا نوبت شماست پس از فرصت استفاده کنید و نزارید با منفی بافی حس قشنگتونو که برای هر پدر مادری محدود هست از بین ببرن ازش استفاده و کن لدت ببر نه استرس و دل مشعولی 

بیخیال بابا فقط خودتو شوهرت اونا به وقتش برا خودشون انتخاب کردن حالا نوبت شماست پس از فرصت استفاده ک ...

مدسی بابت نظراتت کاش همه انقد فهمیده باشن

مدسی بابت نظراتت کاش همه انقد فهمیده باشن

قربونت عزیزم از لحظه لحظه ی زندگی با بچه هات لذت ببر که قابل برگشت نیست حتی همین اسم گذاشتن هر کاری کنی اخر همه یه ایراد میگیرن اخر سر اونی برندس که به کار خودش با اعتماد به نفس و محکم ادامه میده با قدرت هر اسمی که دوست داری انتخاب کن و اینقدر زیبا صداش کن که همه هم لدت ببرن 😘😘😘