2777
2789
عنوان

نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 77 پست
کیاراد 

میشه دلیل انتخابت رو بگی ببخشید البته انقد زدن تو ذوقم خودم هیچ ذوقی ندارم دگ

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

چرا من خیلی شنیدم این مدل اسمارو اینجکری تلفظ میکنن  نگا خودت نکن مثبتی نسل الان جنن جنننننن

😂😬😅

بهترین تاپیک من:   کامل-بخوان-نگران-احوالتم                                                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هم حس میکنم قدیمیه هم بعضیا بد صدا میزنن

نه عزیر کیارش کجاش قدیمیه البته اگه بخوای حساب کنی اره مال دو هزار سال پیشه ولی در کل هر اسمی بزاری بالاخره یه چیزی ازش در میاد ولی کیاراد نزار زیاد جالب نیست سخته صدا کردنش اخرشو میزنن میگن کیا و در اخر با هر اسمی که کیف میکنی خودت بزار

نه عزیر کیارش کجاش قدیمیه البته اگه بخوای حساب کنی اره مال دو هزار سال پیشه ولی در کل هر اسمی بزاری ...

نیکان چطور باباش موافق نیکان هست

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

خب ذهن منحرف همیشه هست هرچی بزاری مسخره میکنن نمیشه انقد ریزبین شد  اسم دخترم کیانا هست پسرم ه ...

بزار کیان   نیکان و کارن ابهت مردونگی نداره کمتر به فکر کلاس گذاشتن باشین شبیه اسم  این پسرهای ابرو برداشته شلوار پاره پوش می مونه 

مشکل اینه هر اسمی میخای بزاری انقد بی پروا و بد ازش انتقاد میکنن دل زده میشی دیگه دلت نمیخاد بزاری منم این مشکلو دارم الان خیلی واکنشا بد بودن من هم کیارش دوس ندارم اسم باباش آرش خیلی نزدیک میشه 

بزار کیان   نیکان و کارن ابهت مردونگی نداره کمتر به فکر کلاس گذاشتن باشین شبیه اسم  این پس ...

خخخ خیلی بامزه ای کیان زیاد شبیه کیانا نیس ضمنا تو هر خونواده هم ی دونه کیان الان هست خیلی زیاد شده

نیکان چطور باباش موافق نیکان هست

نیکان قشنگه اگه خودتم وقتی صداش میزنی باهاش ارتباط میگیری و کیف میکنی نیکان بزار فقط یه نکته رو داشته باش اسمیو که میزاری هم به بچگی بچه بیاد هم به بزرگیاش 

نیکان قشنگه اگه خودتم وقتی صداش میزنی باهاش ارتباط میگیری و کیف میکنی نیکان بزار فقط یه نکته رو داشت ...

به نظرتون نیکان میاد

خخخ خیلی بامزه ای کیان زیاد شبیه کیانا نیس ضمنا تو هر خونواده هم ی دونه کیان الان هست خیلی زیاد شده

تو هر خونه ای باشه مگه تو مادرشی بعدشم دو قلو های دوستم کیان کیانا لطفا اینقدر سطحی فکر نکن دوستم فوق تخصص عدد هستن

بچه ها انقد اطرافیان نظر دادن دگ نمی تونم هیچ اسمی انتخاب کن م به هیچی حس خوب ندارم 

میشه دلیل انتخابت رو بگی ببخشید البته انقد زدن تو ذوقم خودم هیچ ذوقی ندارم دگ

گلم به حرف کسی توجه نکن ببین خودت چی دوست داری من این اسم الان از شما شنیدم  به نظرم اسم بسیار زیبا و تکی هستش و اونقدر هم تداعی کننده اون حرف نیست 

"انسان"بودن خودش به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد!
مثلا من خودم عاشق اسم کوهیار هستم ولی خوب حس کردم به بچگی بچه نمیخوره ولی به بزرگیاش خیلی میاد 

خیلی انتخاب اسم سخته کاش دیگران یاد بگیرن انقد راحت تو ذوق طرف نزنن خیلی واکنشا بد بودن