2777
2789
عنوان

از زندگی بدون عشق خسته شدمه

661 بازدید | 14 پست

شوهرم اصلا از عشق چیزی نمیدونه یا شایدم میدونه و منو دوس نداره با وجود یه بچه اصلا دلم به زندگی گرم نیس خانمااا شوهر شمام اینجوریه که فقط تو تخت مهربونه اصلا تو تختم برام جذاب نیس از همه حرکاتش بدم میاد از این زندگی چیزی نسبییم نشده به هیچکدوم ارزوهام نرسیدم حداقل دلم میخواست دلم به یه عشق و محبتی گرم باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری مردایی ک فقط تو تخت مهربونن خیلی چندشن اه

به نظر من خیلی خوبن 

شوهر من ادم گرمیه ولی به شدت تابع عقل هست تا شهوت  واینکه یاذ گرفت از پدر ملعون خودش که زنو تشنه نگه داره  و تشنه  رابطه جنسی نباشه 

برای همین من هیچ وقت سلاحم نتونستم بکنم رابطه جنسیو 

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   

عزیزم باید عشق بدی که عشق دریافت کنی. عزیزم مهر و محبت رو تو زندگیت و با همسرت زیاد کن نه الکی فیلم بازی بلکه از ته قلب و واقعی و درونی. خودت اثرش رو تو زندگیت میبینی

تمام زندگیم فدای مادر عزیزم و همسر جان
حق داری مردایی ک فقط تو تخت مهربونن خیلی چندشن اه

خب مردها  دو دسته هستن یا این مردها همسر هستن یا همسر نیستن و اونهایی که همسر نیستن برا بدست اوردن طرف و کشوندنش به رختخواب مهربون میشن همسر چون بدست اورده فقط تو رختخواب مهربون میشه 

میخوام بگم‌همه ی مردها برای رختخواب مهربونن ... 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

شوهر منم همینطوره. .... هیچ اخلاق مثبتی نداره که دلمو خوش کنم. .... دلمو با بچه هام گرم کردم. .... چندوفت پیش واقعاداشتم میرفتم که جدا بشم چون فکر زندگی نیست و توی تخت یه حرفای مهربونی میزنه که بعدش قیافه ش هم عوض میشه با من و رفتار سردی داره. .....

خب مردها  دو دسته هستن یا این مردها همسر هستن یا همسر نیستن و اونهایی که همسر نیستن برا بدست او ...

میدونم عزیزم

من ذکر کردم فقط تو تخت مهربونن

اگر شخصیت کسی برایت شفاف نبود..به دوستانش دقت کن!