سلام من موهام خیلی خشک و نازکه و موخوره داره ، رشد موهام کم نیست اما چون خیلی موهام شکننده ست و از وسط میشکنه بلند نمیشه کسی راه حل امتحان شده داره؟ بیوتین و زینک میخورم
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مرسی عزیزم من تا حالا موهام رو دکلره نکردم از داروخانه بگیرم؟ کرم ترمیم کننده مو پریم ؟ قیمتش تقری ...
من از لوازم آرایشی گرفتم
فک میکنم ۳۰ اینا باشه
بله کرم ترمیم کننده مو پریم
امیدوارم برای شما اثر داشته باشه
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من از لوازم آرایشی گرفتم فک میکنم ۳۰ اینا باشه بله کرم ترمیم کننده مو پریم امیدوارم برای شما اثر ...
ممنون عزیزم واقعا آرزوی موی سالم دارم و اینکه بتونم موهام بلند کنم، شده جزو حسرتهای زندگیم شده اینقدر شامپو گرون، روغن آرگان ، دارو ولی بازم همونطور خشک و شکننده ست ، در صورتیکه جنس ناخنهام خیلی خوبه و رشدش عالی
ممنون عزیزم واقعا آرزوی موی سالم دارم و اینکه بتونم موهام بلند کنم، شده جزو حسرتهای زندگیم شده ...
انشالله همونی بشه که میخوای
از ماسک مو هم استفاده کن موهات خیلی نرم میشن
از سرم دوفاز هم استفاده کن
انشالله همونی بشه که میخوای از ماسک مو هم استفاده کن موهات خیلی نرم میشن از سرم دوفاز هم استفاده ک ...
یکیشو که فک میکنی بیشتر به کار من بیاد و قیمت در حد ۲۰ تومن باشه معرفی کن منم دیروز دکلره کردم میترسم موهوم خراب شده پوست سرم زخم شده
مرسی
دلم بهانه دارد! تو میدانی بهانه چیست؟ بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...
یکیشو که فک میکنی بیشتر به کار من بیاد و قیمت در حد ۲۰ تومن باشه معرفی کن منم دیروز دکلره کردم میترس ...
برای دکلره چون زبره ماسک مو بگیر
قیمتش از ۱۲ شروع میشه موهاتو نرم میکنه
ولی برای پوست سرت نمیدونم عزیزم