2777
2789
عنوان

با بچه ی بدغذا چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 37 پست
اره سویق عدس واقعا اشتهاشونو زیاد میکنه

من یه بار از یه عطاری گرفتم تو دهنش نکرد همه رو تف کرد. این سویقی که میگم نوشته خیلی خوشخوراکه. خداکنه بخوره

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.
کلا هیچ مدل غذایی نمیخوره یا دو سه مدل رو خوب میخوره؟غذا همراه با ترشی و سالاد شیرازی و ....امتحان ک ...

سوپ و آش رو فقط یکم بهتر میخوره،رو غذاش خیلی حساس بودم از اول ولی برعکس شد، بد غذا شد

تیکر به وقت سزارین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه بار از یه عطاری گرفتم تو دهنش نکرد همه رو تف کرد. این سویقی که میگم نوشته خیلی خوشخوراکه. خداک ...

سویقو همینجوری دادی؟معلومه نمیخوره دیگه،یه قاشق بریز تو سوپش فقط 

تیکر به وقت سزارین
سویق عدس رو میشه خودمون درست کنیم؟

اره من همیشه خودم درست میکردم،عدسو بشور، خیس نکنید فقط بشور گردو خاکش بره،بذار جلو آفتاب خشک شه بنداز تو آسیاب کن مثل آرد پودر شه،بعدش تو ماهیتابه بدون روغن تفت بده حدودا یک ربع،بعدش بریز تو شیشه بذار تو یخچال

تیکر به وقت سزارین
بله دومی هم دختره،بین یک سال و سه سال که واقعا دق کردم تا غذا خورد،حالا باز بعضی وقتا میخوره،من الان ...

اخه چی میکشیم ما زنا بخدامردا فقط یه درد دارن اینم بیدارشن برن سر کار ماها باید فکرو خیال همه چزز زنگیرو بکنیم مهتر از همه سلامتی بچه 

۱۳۷۲
اخه چی میکشیم ما زنا بخدامردا فقط یه درد دارن اینم بیدارشن برن سر کار ماها باید فکرو خیال همه چزز زن ...

بعضی وقتا میخوام سر به بیابون بذارم،ولی تا سر کوچه هم میرم دلم برا دخترم تنگ میشه،دیگه میخوام بی خیال غذا خوردنش شم پیر شدم اصلا

تیکر به وقت سزارین
من داغون شدم سر این بچه هرکیم رسید یه حرفی بهم زد😭😭😭 من که نمیگذرم

ایشالا خوب میشه بچه ی شما هم،منم دیگه کم آوردم ،ولی تنها خوبیش اینه همه میبینن چه تلاشی کردم برا غذا خوردنش،چیزی نمیگن

تیکر به وقت سزارین