2777
2789
عنوان

حرکات جنین

101 بازدید | 10 پست

سلام مامانهای مهربون من اواسط هفته ی ۱۸بارداری ام بچه ی دومم رو باردارم اولی پسر بود واین یکی دختر.پسرمو چهارماهم ک تموم شد حرکاتشو واضح حس میکردم ولی اینو بعضی وقتا مث نبض فقط حس میکنم از کی حرکتشو باید واضح بفهمم؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هفته۲۰ کامل مشخص میشه گلم

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

عزیزم تجربه ی من می گه بچه ی دوم به بعد به علته تجربه و ارامشه بیشتره مادر، جنین تو ارامشه بیشتریه و خیلی خیلی ارومتره ، من پسر سومم تا ۲۴ هفتگی به سختی حس میشد خیلیم نگرانش بودم وقتی رفتم دکتر گفت جاش عالیه و حالش خوب ، ولی اون استرس های اضافی بارداری اول نیست که جنینو بی قرار کنه

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍

منم بچه ی دوممه 

دختره 

جفت قدامی 

از هفته سیزده چهارده ی طرف شکمم میومد بالا 

فکر کم خودشو جمع میکرد 

خیلی زچدتر از پسرم تکون خورد 

ولی خوب تو هر کسی متفاوته نمیشه خودتو با کسی مقایسه کنی

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
عزیزم تجربه ی من می گه بچه ی دوم به بعد به علته تجربه و ارامشه بیشتره مادر، جنین تو ارامشه بیشتریه و ...

اهان ممنونم عزیزم.امروز صبح طاق باز دراز کشیده بودم زیردلم ب اندازه ی ی پرتقال بزرگ سفت شده بود و قشنگ حرکتشو احساس میکردم ولی بازم ن اونقد واضح