2777
2789
عنوان

چه روشی مناسب تازه عروساست؟؟

448 بازدید | 28 پست

بچه ها روش مناسب برای زدن موهای زائد بدن واسه تازه عروسا چیه؟نگید اپیلاسیون چون باید صبر کنیم تا موها تا یه حدی رشد کنن،لیزر هم قیمتش یه مقدار زیاده...خوب پس چی کار میشه کرد؟؟

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه

پودرموبراستفاده کن من دپی استفاده میکنم راضیم هفته ای یبار

میخام ازخودم یه زن قوی ومحکم بسازم یه زنی که فقط وفقط به خودش تکیه کنه میخام وبهش میرسم مهم نیس که بقیه بگن محاله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

✋😶😑

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

خودت با اپی لیدی بزن، هم دیر درمیاد و هم تا نوک بزنه میتونی موها رو بزنی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
دیگه بجز ژیلت راهی گذاشتی واسمون 😂

اره

میتونه بلند کنه ببافه 😐

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
دختر خالم با این پودر نابود شده بود که 😐

متن چن ماهه استفاده میکنم راضیم اخه اپیلاسیون بخاطرپوستم نازکه نمیتونم برم ژیلتم بدنم دون دون میشه

میخام ازخودم یه زن قوی ومحکم بسازم یه زنی که فقط وفقط به خودش تکیه کنه میخام وبهش میرسم مهم نیس که بقیه بگن محاله