2777
2789
از چی می ترسی عزیزم؟ همه ی آزمایشات رو دقیق انجام بده ،به دکترت اعتماد کن و استرس نداشته باش

اخه میشه به ازمایشا اعتماد کرد؟

انشاالله ارزوی دلتون براورده بشه برای منم دعا کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا کنه نی نی من مشکلی نداشته باشه من استرس وحشتناک داشتم وبه شدت عصبی بودم و هستم متاسفانه   ...

نگران نباش عزیزم،سعی کن از این به بعد آروم تر باشی

از هر چیزی که بهت استرس میده یا عصبیت میکنه دوری کن،نی نی یه مادر مهربون و صبور میخواد

فروردین میشه سه سالش عزیزم فلج مغزی هنوزم علت مشخص نیست یه دختر سالم دارم استرس اصلا واست خوب نیست ب ...

عزیزم دیگه تقدیر ادمه انگار علمم نمیتونه جلوشو بگیره پیش بینی کنه

پس چرا به من گفت بالاس باید بررسی کنی دارم دق میکنم

اینجا هم خیلی میترسونن..

ولی ببین سن بالای 30 اکثرا میفرستن ازمایشای کاملتر مثه سل فری یا امینوسنتز ..و اکثرا هم در نهایت میگن مشکلی نیست.

خالم 38 سالش بود داد..بچشم الان سالمه خداروشکر 

منم ماه دیگه باید بدم همش میترسم بترسوننم..😥

ولی من تو نت خودم زیر 3 خوبه ! نمیدونم چرا دکترا بالای 2 رو میفرستن ازمایشای کاملتر 

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
نگران نباش عزیزم،سعی کن از این به بعد آروم تر باشی از هر چیزی که بهت استرس میده یا عصبیت میکنه دوری ...

مرسی گلم مگه میشه چجوری اروم باشم دست خودم نیست 😢😢😢😢

اخه میشه به ازمایشا اعتماد کرد؟

آره عزیزم

تو آزمایشات مشخص میشه،از سنت نترس عزیزم مهناز افشار 40 ساله بود که دختر خوشگله ش رو به دنیا آورد،

آزمایشات غربالگری رو حتما انجام بده دیگه هم نگران نباش ،مامان مهربون آینده 

نه عزیزم برا منم 2،4 بود فرستادن آمینوسنتز جوابش خوب اومد بعدشم هر ماه آنومالی و یه بار اکوی قلب،همش ...

امینو چجوری بود؟ درد داره؟ 

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
آره عزیزم تو آزمایشات مشخص میشه،از سنت نترس عزیزم مهناز افشار 40 ساله بود که دختر خوشگله ش رو به دن ...

ممنون از دلداریت گلم سلامت باشی انشاالله که بخیر بگذره

عزیزم دیگه تقدیر ادمه انگار علمم نمیتونه جلوشو بگیره پیش بینی کنه

اره البته پسرم تا شش ماهگی خوب بود ما ازدواجمون فامیلیه شاید مال اون باشه هر چند ازمایشا ژنتیکم چیزی نشون نداد انشاالله نی نی تو سالم میاد بغلت استرس به خودت راه نده از الان باید مواظبش باشی گلم 

بعد دکتر گفت احتمالا دختره دوباره گفت نه نه معلوم نیست از اینطرف پسره از اونطرف دختر نمیدونم چرا&nbs ...

خب 12 هفته واسه تعیین جنسیت خییییلی زوده .... اکثرا احتمالی میگن ..

این طبیعیه !

فکر کنم هفته 16 به بعد جنسیت مشخص میشه 

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز