2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم دست بزن داره یا نه

611 بازدید | 23 پست

تو دوران اشنایی سر یه موضوعی بحثمون شد و به شدت عصبانی شد و زد تو صورتم ولی بعدش پشیمون شد حالا میترسم بعد ازدواج ادامه پیدا کنه ینی دست بزن داشته باشه ،ینی اینجوریه یا فقط یکبار بوده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای کات کن باهاش به چه حقی بهت دست بلند کرده عد ازدواج شدیدترم میشه الان فعلا لاف پوشونیش اینه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

عزیزم شک نکن. کسی که تو دوران آشنایی اینکار رو انجام بده

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری

قطعا دست بزن داره شك نكن و تو زندگي هم بدتر ميشه

مشاور من گفت كسي كه خشنه تو تمام مراحل زندگيش خشنه با دوستش با همكارش با خانوادش و قطعا با همسرش و كسي كه آرومه هميشه آرومه تو خونه تو محل كار تو مهموني تو رختخواب و...

ديگران راقضاوت نكنيم.

کاری میکنن بعد پشیمون میشن بدون بازم انجام میدن.

مثل شوهر من که الان اشک منو در آورده بعد میگه چرا نمیشه باهات حرف زد چرا گریه میکنی برو پیش روانپزشک. 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
ینی امکان نداره همین یه دفعه بوده؟ینی بعدا بازم میزنه ؟

اكثر كسايي كه دست بزن دارن بعدش فورا پشيمون ميشن و معذرت خواهي و غلط كردمو ازين حرفا

خيلياشون هديه اينام ميخرن و قول و تعهد كه دفعه آخره ولي باز تكرار ميكنن

ديگران راقضاوت نكنيم.

صد در صد داره ک نمیتونه خودشو کنترل کنه یه بنده خدایی همینطور بود تو دوستی یبار طرف گرفته بودش خفش داشت میکرد سر هیچی بعدها با هم ازدواج کردن دقیقا همینطوریه پسره یر هیچی میزنه

خدایا شکرت 💙💜💚💛🧡❤️