2777
2789
عنوان

چشم زخم

149 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها امروز یه کیلیپ جالب تو اینستاگزام خوندم چقدر فرهنگ بد جا افتاده بچه ها دیدید مهره هایی که به بچه با سنجاق میزنن یا یه جا آویزان میکنن میگن چشم زخمه واسع اینکه چشم نزنن 

اما اصلا این علامت هیچ کارایی نداره تازه ضرر هم داره این علامت شیطان پرستیه همین جور که میبینید مثله یه چشمه و علامت تک چشم علامت شیطان پرستیه و تازه باعث جذب نیروهای منفی و موجودات غیر ارگانیک میشه چقدر فرهنگ اشتباه جا افتاده امروز که فهمیدم هرچیزی داشتم ریختم رفت

هیچ چیز صرفا خوب یا بدی وجود نداره ،مهم اینه که ب اون علامت اعتقادت چی باشه یه سریا نگاهشون مثبته یه سریا منفی 

به بابام گفتم : بابا میخوام برم هند😀گفت: خوبه واسه ما گاوی واسه اونا خدا😒😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره منم چند سال قبل شنیده بودم

و ان یکاد عالیه برا چشم زخم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊