2777
2789
عنوان

چقد همه چیی گرررووون شدهه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 39 پست
خب پدرت بخره یا کمک کنه جهیزیه رو که خانواده دختر میخرن

جای ما رسم نیس کالای سنگین بزرگ و وسایل چوب با داماده بقیه با عروس مثلا مامانم میگه میخوام دو س دست سرویس چینی بدم چیرو چ کنم اون چ کنم اه من دوس ندارم غرور شوهرم بشکنه مامانم میگه ابروم میره جلو همه اگه کم من جهاز بدم اگه اینطور بش اونطور بش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک چیزی ازمن بتونصحیت حالابعدابهش میرسی همه حرفهای مردم که براعروسی ووسایل خانه بهت میزنن برای 1ماهه بعدش هیچکی یادش نمیادتومهریه ت چقدربودلباست چطوری بودوسایل خونت چه شکلی بودن 

خانواده داماد هر جور دوس داشته باشن عروسی میگیرن شاید اصن عروسی نگیرن ببرن مگر اینکه اول شما با هم حرف زده باشید که ما عروسی انچنانی میخایم اونام قبول کرده باشن میخان ابروداری کنن خودتون پولشو بدین ی لحظه فک کنین پسر خودتونه جوون بیس ساله سی ساله از کجا پنجا میلیون بیاره عروسی بگیره 

جای ما رسم نیس کالای سنگین بزرگ و وسایل چوب با داماده بقیه با عروس مثلا مامانم میگه میخوام دو س دست ...

عزیزم تو با پدرو مادرت صحبت کن و این رسم و رسومات مسخره رو تموم کنین. 

هر مقدارشوهرت پول داره بذاره وسط بابات هم هرچی میخواد هزینه کنه بذاره وسط. بعد باهم برین وسیله های بزرگتو خوب بخرین. چون چیزایه ریز و به مرور میتونی بخری .مهم سیله های برقی و چوب هستن. 

❤👬❤
خانواده داماد هر جور دوس داشته باشن عروسی میگیرن شاید اصن عروسی نگیرن ببرن مگر اینکه اول شما با هم ح ...

اه خب تقصیر باباششه روز اول اومد نشست اینجا گفت خونه میخرم ماشین میخرم براش ال میکنم بل میکنم بله رو گرفتن تمون رفت کنار ماشین بابای من داد خودشم رفت برای خودش ماشین خرید الان

خوب جای اینکه دو دست چینی برداری و نمیدونم چیزای الکی بگیری به مادرت بگو همون پولشو ک مثلا میشه ۴ تومن ۵ تومن بهت بدن بندازی رو یخچال 

بلاخره یخچال یه چیز عمریه بهتر باشه ولی چینی یه مدت ک بشه دلتو میزنه هرروزم یه چیز جدید میاد تو بازار

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
جای ما رسم نیس کالای سنگین بزرگ و وسایل چوب با داماده بقیه با عروس مثلا مامانم میگه میخوام دو س دست ...

ببین درست نیست که خانوادت دخالت کنن تو خریدای همسرت اون بنده خدا هرچی در توانش هست باید بخره و اگر خیلی فکر حرف مردم هستن خودشون دست کنن تو جیبشون بخاطر تک دخترشون نه این که جوون مردم رو بزارن تو فشار

💚💙💜💛

جای ماهم همین رسمه

اما چون  زندگی من  برای بابام مهم بود نه  حرف مردم

پول شوهرم رو گرفت  یه مقدار هم خودشون گذاشتن روش  یخچال فریزری که دوست داشتم رو خریدن

باز برای سرویس چوب هم همینطور  چون من  یه مبل و تختی رو میخواستم به جیب شوهرم نمیخورد  پدرم  روی پول شوهرم پول گذاشت  که اونی رو  داست دارم خریدن تازه بابام قربونشون برم  گفت ببخشید بیشتر نداشتم 

وسایل چینی و قابلمه و  فرش و چرخ خیاطی و اتو و برقی هارو همه رو  جوری گرفتن که تا اخر عمرم بازار نرم برا وسایل خونه

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
اه خب تقصیر باباششه روز اول اومد نشست اینجا گفت خونه میخرم ماشین میخرم براش ال میکنم بل میکنم بله رو ...

ال کردن بل کردن همش حرفه شما با حرف و وعده وعید بله دادید مگه ؟ ی درصد فکر میکردی دعواشون بشه هر چی داده بگیره 

ال کردن بل کردن همش حرفه شما با حرف و وعده وعید بله دادید مگه ؟ ی درصد فکر میکردی دعواشون بشه هر چی ...

خب ب هرحال وقت بله دادن توقع اینطوریم نداشتم که خانوادش اصلا پشتش نباشن ب هرحال مسائل مالیم مهم بود برام

خب جای ما رسم نیس شوهرمم اخه تک پسره و باباش روز اول خیلی وعده وعید داد مامانم خیلی ناراحته

70تومن جهیزیه واسه تو زیاده نصفشو بده اقا داماد تا وسیله های خوب بگیره مگه از اول تا اخر واسه تو نیس پس خودت کمکش کن اون تویی که از گاز و یخچال و لباسشویی استفاده میکنی خودت راحتی درکل وگرنه مردکه این چیزا براش مهم نیس باشه یا نباشه

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻