2777
2789

منو همسرم هیچ مشکلی نداریم و از هر نظر چکاب شدیم ولی ۱۴ماهه باردار نشدم استرس گرفتم نمیدونم آخه چرا نمیشه!😑🤔

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی آزمایش های هورمونی دادی خودت!؟ 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

استرس نداشته باشین

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

نگران نباش عزيزم، پيش مياد

من خودم حدود يك سال و نيم تو اقدام بودم و هرماه هي اميد داشتم و استرس كه ديگه اين ماه باردار شدم اما نميشدم

ولي وقتي كه ديگه استرس نداشتم و گفتم هروقت خدا صلاح دونست بهم ميده، ماه بعدش داد، ان شاءالله تو عيد هم به دنيا مياد

منم حامله نمیشم😭😭😭😭۱ سال و ۵ ماه

مشکلی دارین ؟

من اصلا دارو مصرف نکردم از ماه بعد میرم سراغ دارو

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤
همه چی!تا عکس رنگی هم ماه پیش گرفتم 

بعضی ها نازایی بدون علت دارن یا به خاطر استرس باردار نمیشن! 

آزمایش هاتو ببین اینا همه توش هست!؟ 

Amh, LH, fsh, پرولاکتین, پروژسترون، تستسترون! 

من قبلا زیر نظر یه دکتر دیگه بودم همه رو انجام دادم میگفت خوبه، باردار شدم پوچ بود دکترمو عوض کردم همه رو دوباره نوشت ظاهرا دکتر اولی Amh یادش رفته بود! 

که انجام دادم مشخص شد ذخیره تخمدانم کمه 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
مشکلی دارین ؟ من اصلا دارو مصرف نکردم از ماه بعد میرم سراغ دارو

من تنبلی دارم این ماه دارو مصرف کردم دیردز بی بی منفی شد ۲۷ موعدمه سینهام خیلی درد میکنن دیروز انقد گریه کردم