2777
2789
عنوان

بدون وسایل

223 بازدید | 27 پست

😶شما موقع عروسی کل وسایل خونه تون تکمیل بود؟ 

اخه من هنوز کلی وسیله مونده بخرم خونه م خالیه مبل نداریم هنوز بعد توی کابینتام خالیه خیلی کم ظرف دارم از مامانم قرض گرفتم تا بتونم بخرم ولی امشب خونواده ی شوهرم میخوان واسه شام بیان الان تقریبا3 هفته س که عروسی کردم وسایل زیادی نتونستم بخرم چون همه چی خیلی گرون بود

🙁نمیدونم چیکار کنم اخه چرا بعضیا اینقد بی درکن من تازه عروسیم بوده و حتی میدونن ولی باز میان ببینن چی دارمو ندارم

شوهرمم میگه از مامانت قرض میگیریم ظرفو این چیزا فردا میریم قسطی هرچی خواستی بخر فقط امشب تموم شه بره

من آبروم میره😢

نه همه چی‌نداشتم

خودم تدریجی گرفتم

اینطوری لذتش بیشتره

عزیزم آبرو به این چیزا نیست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میگن بابات خیلی کم وسیله خریده 

بگن!!

هر کاری کنی مردم یه چی میگن

خوشبختی به این چیزا نیست

به حرف‌مردم‌نباش

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

منم سرویس غذا خوری نداشتم بعدعروسی خریدم

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
خوب مگه مامانتون جهیزیه تهیه نکرده؟

چرا خریدم ولی خب مبل و لباسشویی و اینارو نتونستیم بخریم قرار شد همسرم بخره و پولمون کم بود نتوستم همه چی بخرم حتی ظرفام نصفه س

من همه وسایل را شوهرم خرید .از اون بر هم خانوادم واسم خریدن ولی من وسایل که خانوادم خریدن را به مامانم گفتم خودت استفاده کن منم وسایل شوهرمو گزاشتم توخونم اخه وسایل شوهرم گرون تروشیک تر بود

هیچ اشکالی نداره عزیزم کار درستو شما کردی نه کسایی که با تشریفات و هزار و یک خرج میرن سر خونه زندگیشون. الانم اصلا خجالت نکش بگو دوست نداشتم پدرمادمو اذیت کنم شوهرمم گفته خودمون به مرور میخریم. 

منم خیلی چیزا نداشتم 

تازه 6سال پیش بود ولی بازم سخت بود برام مامان بابام

حرفم زیاد زدن ولی برام مهم نبود.نمتونستم پدر مادرمو تو فشار بزارم 

الان بعد شش هنوز مبل ندارم.چرخ گوشت ندارم و خیلی چیزای دیگه

سخت نگیر

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی