2777
2789
عنوان

بدون وسایل

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 27 پست
😐من الان مبل هم ندارم یه ور پذیراییم خالیه 

مامان وبابات کلا قصد خرید مبل ندارن یافعلا نتونستن واست بخرن؟؟؟بعدا میخرن؟

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش من هیچ جهیزیه ای باخودم خونه شوهر نیاوردم اولاش زمزمه ای از طرف مادرو خواهرشوهرم میومد که عروس فلانی چیا آورده و عروس کی چی داده ولی من اهمیت ندادم خیلی جدی میگفتم چه کار اشتباهی مگه شوهرش عرضه نداشته خرید کنه که پدر عروس خرید کرده دیگه اونام چیزی نمیگفتن والله مگه پسراشون چه تحفه ای هستن که دختر مردم رو براش میگیرن و انتظار وسایلم دارن مگه پسرشون شوهر میکنه که بره تو خونه مجهز پدرزنش

زندگی نه همین صورت خندان من است زیر این خنده غمی ست که این تنها دنیای من است.
نه همه چی‌نداشتم خودم تدریجی گرفتم اینطوری لذتش بیشتره عزیزم آبرو به این چیزا نیست

آبرو جاش روعوض کرده باهم چیز   قربونتون برم که واقعیت روگفتی عزیزم مبل برای چیه جایگاهش توزندگی ما کجاست؟

همیشه ۱۸ساله هستم  
مبل و سرویس چوب که همه جای ایران پای مرده نه خانم

من اصلا ازرسم ورسومات شهرهای دیگه خبر ندارم،ولی کلا استان ما جهیزیه بامرده خانواده عروس بتونن کمک میکنن نتونن هم که هیچی،چون استارترگفت خونم خالیه بعدا میگن بابات کم وسیله داده واسه همین پرسیدم

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑

منم مبل نداشتم شش ماه بعد عروسی خریدیم ناراحت نباش

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
خوزستانی یا اهوازی هستی 

نه خراسان شمالی

توان خریدن ندارن و دیگه نمیخرن همسرم میخره

اشکالی نداره عزیزم،وظیفه شوهرته نگران نباش بالاخره میخری😉