2777
2789
عنوان

گزارش زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 61 پست

دیگه بیشتر از این‌حریف خیلیا نمیشم‌..نمیتونمم بیشتر از ایت معذرت خواهی کنم لطفا دیگه پیام ندید یک‌درصد استرس واسه خودمو بچم‌خوب نیست تا الانم ب لطف خودمو و خیلیاتون استرس ب بچم‌وارد شده لطفا دست از سرم‌بردارید بازم میگم‌معذرت میخوام ببخشید دیگه کاری بیش از این از دستم بر نمیاد لطفا دیگه کشش ندید لطفا شبتون بخیر خدانگهدار

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

واااا چته تو 

هیچی تاپیک من جدیه وقت شوخی نبود بنظرم . ضمنا پستاتون رو نمیپسندم و نمیخوام تاپیکم بخاطر کل کل چند نفر گزارش بخوره و تعطیل بشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
شما رو ریپلای نکردم و دلیلی برای جواب نمیبینم روز خوش

اول شروع میکنین ابروی یه بنده خداییرو ببری بعد میگی من از فحش بدم میاد میخام گزارش بزنم خب بزن تاپیک زدن داره قشنگ مشخصه فقط بااین کاراتون خواستین این خانومو عصبی کنید بدنام خدا خودش ناظره الانم از تاپیکت میرم مشخصه خودتم ......

در خموشی های من فریاد هاست  
هیچی تاپیک من جدیه وقت شوخی نبود بنظرم . ضمنا پستاتون رو نمیپسندم و نمیخوام تاپیکم بخاطر کل کل چند ن ...

اتفاقا گزارش میزنم تا پاک شه مثل بچه های کوچیک واقعا که از سنت خجالت بکش 

در خموشی های من فریاد هاست  
اول شروع میکنین ابروی یه بنده خداییرو ببری بعد میگی من از فحش بدم میاد میخام گزارش بزنم خب بزن تاپیک ...

آیا من اسمی از ایشون یا هر شخص خاصی بردم ؟ من لینک گذاشتم ؟ با بقیه تو این چند تا تاپیکی که گذاشته شده همراهی کردم ؟ تو هیچکدوم از تاپیکا پست گذاشتم ؟ چه فایده داره که بخوام بدنام و عصبیش کنم ؟ فقط گفتم رفتارشون عجیب بود

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اتفاقا گزارش میزنم تا پاک شه مثل بچه های کوچیک واقعا که از سنت خجالت بکش 

اوکی گزارش بزنین ممنونم

بچه ها من کم پیش میاد بد صحبت کنم .. اما ی سری.   به یکی حرف زدم خدایی تقصیر خودمم بود .. بیچاره استیکر خنده گذاشت و بحثو ی جور عوض کرد ک خودم شرمنده شدم و کلی حرف زدیم و خندیدیم . 

بابا سنی ازمون گذشته این فحشا  درست نیس زده بشه . .حالا هممون جو گیریم دوست داریم روی طرف مقابلمونو کم کنیم .. امادنیا دو روزه .. 😊😊😊😊 گور بابای  وقیح و نینی سایت هممون با هم دوستیم 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
امشب سايت پر از تنشه بخاطر مرد وقيح كه عكسارو پخش كرده كلي از تاپيكا هم دعوا شده كلي هم توهين و فحش ...

ممنونم ⁦❤️⁩

بچه ها من کم پیش میاد بد صحبت کنم .. اما ی سری.   به یکی حرف زدم خدایی تقصیر خودمم بود .. بیچار ...

دقیقا منم حرفم همینه والا خود من یکی زندگی پرتلاطمی داشتم همیشه جواب دادم ولی توهین و نفرین و فحاشی نکردم

دقیقا منم حرفم همینه والا خود من یکی زندگی پرتلاطمی داشتم همیشه جواب دادم ولی توهین و نفرین و فحاشی ...

درسته ... من شده فحش ندم اما فحش خوردم😂یا برام متاسف شدن بخاطر حرفی ک زدم .. یا ی ادم کاملا. بی درکی شناخته شدم ..اما دیگه ریپلایشون نمیکنم فک میکنم اینجوری موضوع میخوابه .. چون کش بدم طرفو میترسم بترکونم😂

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
درسته ... من شده فحش ندم اما فحش خوردم😂یا برام متاسف شدن بخاطر حرفی ک زدم .. یا ی ادم کاملا. بی درک ...

اخه هر چیم سکوت میکنی بیشتر کش میاد دیگه مجبور شدم ریپلای کنم واقعا سخته خدا به داد نینی یارا برسه 😁

[QUOTE=84764837]اخه هر چیم سکوت میکنی بیشتر کش میاد دیگه مجبور شدم ریپلای کنم واقعا سخته خدا به داد نینی یارا برسه  ...[/QUOT]

نینی یارا همت کنن گزینه بلاک بزارن اینجا میشه بهشت ..متاسفانه نمیزارن😐 

[QUOTE=84764837]اخه هر چیم سکوت میکنی بیشتر کش میاد دیگه مجبور شدم ریپلای کنم واقعا سخته خدا به داد ...

واقعا خیلی خیلی لازمه هعی 😣