2777
2789
عنوان

ژل لب

179 بازدید | 11 پست

بچه ها کسی بوده که ژل زده باشه به لب و صورتش و ناراضی باشه؟ گوله نمیشه و ایا همش جذب میشه؟ چرا برخی جاها تخلیه ژل انجام میدن پس؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

تو همین سایت 

یه بنده خدا  واقعا داره اذیت میشه و اصلا هم گویا راضی نبوده و پشیمون ! 

البته تجربه ایشون  قطعا عمومیت نداره  ولی خب .....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

كم بزنى خوبه بعضيارو ديدم كرخيلى زدن گوله شده به مرور ولى دوستم خيلى كم زد خيليم قشنگ شد

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سامانتا جون 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
تو همین سایت  یه بنده خدا  واقعا داره اذیت میشه و اصلا هم گویا راضی نبوده و پشیمون !  ...

کی؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

اونایی که باید تخلیه شن ژل های قدیمی به اسم پاژ بودن که جذب نمیشدن و جنسشون شبیه پلاستیک بود هم به خاطر سرطان زا بودنشون هم به خاطر گوله شدن و عفونتی که واسه بعضیها ایجاد میشد باید تخلیه میشدن ژل های الان هیالورونیک اسیدن که با بدن سازگارن و خودشون به مرور جذب میشن اگر هم کسی بعد از تزریق این نوع ژل پشیمون شه و از ظاهرش خوشش نیاد با تزریق آنزیم در عرض 48 ساعت تمام ژل جذب بدن میشه بدون هیچ عارضه ای

من که 7 ساله دائم میزنم واقعن راضیم خداروشکر تا حالا هم به مشکل نخوردم 

خداروشکر

اثرش چقدر میمونه؟؟؟ و وقتی که جذب میشه لبات هی کوچیک و بزرگ نمیشن؟

بستگی به جنس و نوع ژلی که میزنی و همینطور جنس لب داره من و دوستم هردو باهم یه نوع ژل پیش یه دکتر زدیم برای اون کامل جذب شد ولی من الان نزدیک 2 ساله که نزدم هنوز هم 60 درصدش مونده دفعه اول زودتر جذب میشه دفعه های بعد موندگارتره برای من که اینجوری بود

بستگی به جنس و نوع ژلی که میزنی و همینطور جنس لب داره من و دوستم هردو باهم یه نوع ژل پیش یه دکتر زدی ...

عزیزم مرسی از کمکت