2777
2789

من ١٨ سالمه و عقدم تو خيابون فك نميكنن ك من ازدواج كردم و كنار همكلاسيام ك راه ميرم پيراي جوون همچنان تيكه اينا ميندازن ما هم ميخنديم رد ميشيم اونروز داشتيم رد ميشديم دوستم ديد زده مهره مار گفتم عه به چه درد ميخوره ن گذاشت ن برداشت گفت دخترو زود شوهر ميده من بهم برخورد يكم ك مگ دخترا عقده شوهرن چه ربطي داره 

دوستم با خنده گفت خببب به درد تو كه نميخوره از تو گذشت 

بعد من گفتم اره از من ك گذشته 

دوستمم گفت اقا الان دور و زمونه فرق كرده اونكه اردواج نكرده شمايي ن ما 

نطر شما چيه

قضاوت فقط کار خداست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظرم اینه که مهره ی مار خرافاته و دراوردنش غیر انسانی و وحشیانست!!!

در مورد ازدواج هم بگم متاسفانه توی جامعه ی ما خانوما بمنتظر شازده با لباس سفیدن همیشه و هدف زندگی خیلیا ازدواج و شوهر و اینجور چیزاس، فکر اشتباهی نیست، حقیقت جامعه ی الانمون همینه

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)

نمیدونم واقعا چرا فک میکنن ته آرزوهای یه دختر ازدواجه

ک یکی بشه آقا بالاسرش روزی سه وعده غذا بپزه کهنه بچه بشوره :/

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

حداقل ما یاد بگیریم  دختر های قوی و مستقل و هدف مندی رو بزرگ کنیم  ک  منتها آمال شون  ازدواج نباشه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اره ولي ن اينكه دختر صرفا براي ازدواجه 

رفتار بعضي ها اينطوري كرده دوم اينكه نظام مرد سالاري مرد رو خواستني جلوه ميده 

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
2790
2778
2791
2779
2792