2777
2789
عنوان

حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 105 پست
سلام عزییییزم خوبم ممنون خوبی؟ خداروشکر خوبه  اگه بدونی دیروز چه بلایی سرم اومد..😬

سلام فدات شم توخوبی جیکر 

چی شده عشقولی 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
سلام فدات شم توخوبی جیکر  چی شده عشقولی

سلام عزیزم ممنون خوبی

تو پستهلی بعد برایثت نوشتم عزیزم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز. فتیم بیرون خرید داشتم (میخواستم رومیزی بخرم و وسایل دیگه)  هنوز ۴۰ دقیقه بود از ماشین پ ...

عشقم نترس برامنم اینجورمیشه یکم راه مبرم راه رفتن سخت شده برام  تکون میخوره اصلا نمیتونم حرکت کنم 

عشقم نترس برامنم اینجورمیشه یکم راه مبرم راه رفتن سخت شده برام  تکون میخوره اصلا نمیتونم حرکت ک ...

فدات مرسی عشقم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
فدات مرسی عشقم

دیگه خیلی سخت شده من ک شب میشه نه میتونم بشینم نه درازبکشم هرکارمیکنم پشتم درد میکنه معدم میسوزه یکمم راه میرم پشتم شدید درد میکنه 

دیگه خیلی سخت شده من ک شب میشه نه میتونم بشینم نه درازبکشم هرکارمیکنم پشتم درد میکنه معدم میسوزه یکم ...

درک میکنم 

منم همین شدم معدن خیلی خیلی میسوزه 

پاهام باد میکنهچه بشینم چه راه برم

اصلا آروم و قرار ندارم وقتی میشینم میخوام بلند شم وقتی راه میرم دوست دارم بشینم

شکمم خیلی سنگین شده به کمرم فشار میاره 

خیلی داغونم

درک میکنم  منم همین شدم معدن خیلی خیلی میسوزه  پاهام باد میکنهچه بشینم چه راه برم اصلا ...

منم پاهام اصلا بادنمیکرد دیشب نمیدونم بخاطر چی بود یکم راه رفتم یا لیموترش خوردم برگشنم خونه پاهام باد کرده بود توکفش زوری جاشده بود جای شلوارمم افتاده بود روپاهام خیلی ترسیدم فشارم بره بالا این چندهفته هم بگذره راحت شیم ازاین استرس

@mt64  

چرا انقدر معدمون درد میکنه؟؟

دختر من با سرش به معدم فشار میاره دچار. ریفلاکس میشم جدیدا

منم پاهام اصلا بادنمیکرد دیشب نمیدونم بخاطر چی بود یکم راه رفتم یا لیموترش خوردم برگشنم خونه پاهام ب ...

الهی که به خیر بگذره 

اوایل اردیبهشت بودی عزیزم؟

@mt64     چرا انقدر معدمون درد میکنه؟؟ دختر من با سرش به معدم فشار میاره دچار. ریف ...

منم اینجوریم  رفته بودم دکتر کف چرخیده سفالیکه اما خودم حس میکنم سرش فشار میاره بدمعدم خیلی بدجور میسوزه سوزن سوزن میشه لباسمم میخوره بهش ادیت میشم دکتر شربت معدهدداده اما تاثیری نداشت رفلاکس هم باهبچی خوب نمیشه 😭

منم اینجوریم  رفته بودم دکتر کف چرخیده سفالیکه اما خودم حس میکنم سرش فشار میاره بدمعدم خیلی بدج ...

یهنی نینی چرخیده

8 یا 10 اردیبهشت 

به سلامتی عزیزم❤️

منم ۲۰ اردیبهش ت اینطورا 

الهی که به خیر بگذره  اوایل اردیبهشت بودی عزیزم؟

حال روحیم افتضاح شده نمیدونم چرا حس خوبی ندارم همش شوهرم میرهدخربد برا بچه خیلی ذوق دارن اینا میبینم ذوق میکنن میگم نکنه مشکلی برا بچه پیش بیادنکنه چیزیش بشه اینا ناراحت بشن خودمم ک دق میکنم ب بچه چیزی بشه نمیدونم چرا این فکرا برسرم میزنه 😢😢😢