2777
2789
عنوان

حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 105 پست

دراز كشيده چطور ميشه اتو كرد؟؟؟ 

حالا دراز كشيده اتو هم كني چه ايرادي داره ! يه توانايي كه فقط خودت داري 😂😂😂

اونا گير بيخود دادن ولي شما هم نبايد اون جمله رو ميگفتي همين كه بگي من اتو نميكنم كافي بود 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه! سلام خوبی😍😍 در چه حالی هستی عزیزم😘

ممنون گلم میچرخیم همین جاها 🤗

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
اونی که طرفت میگیره بی ادب تره شما بابات رو چشم باید بزاری  وقتی رفتی خونه شوهر اون موقع می ف ...

خونه شوهر خوبه   وقتی  خدایی نکرده  خدایی نکرده  فوت کنه  این روزها  میشه یه حسرت  یه سوراخ گنده تو قلبه آدم 

مثه من بدبخت 💔

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
ماها دیگه یه کلمه قضاوت یاد گرفتیم برا همه جا استفاده میکنیم😅🤔☹

دقییییقا👌

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
ممنون گلم میچرخیم همین جاها 🤗

مراقب خودتو نینی جان باش😘😘

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
شما ب عنوان ي فرزند بودي بابات اونطور گفته ايا بابات هم ميتونه ب عنوان فرزند باشه ك اون حرفو گفتي؟

هر دو طرف بايد بهم احترام بذارن 

فقط از جانب فرزند كه نيست 

حالا بچه من بخواد دراز بكشه اصلا اتو كنه به من چه 

چرا انقذر من بايد مستبد و كنترل گر باشم كه همه رفتارهاش تحت نظر و كنترل من باشه

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
چطوری عشقم نی نی نازمون چطوره 😍😍

سلام عزییییزم خوبم ممنون خوبی؟

خداروشکر خوبه 

اگه بدونی دیروز چه بلایی سرم اومد..😬

هر دو طرف بايد بهم احترام بذارن  فقط از جانب فرزند كه نيست  حالا بچه من بخواد دراز بكشه ...

همونو بگو بگو من جلوشم نبودم که بگه بی احترامیه تو اتاق بودم خودشم خسته از هشت تا 4بیرون بودم اومدم ناهار خوردم ظرفارو شستم نسشتم سر اون کار