2777
2789

من الان قهر کردم

اگ نت نداشته باشم چرا بهم میریزم ولی نت نداشته باشم کم

وقتی نیس یادم نیست اصلا میاد خونه سختم میشه ساکته

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوای ما با سکوت حل میشه😁😁😁

🌺�بروبچ انرژی 🧘‍♀️💥مثبت بفرستین🏃‍♀️ برم 🏡خونه ام خیلی خسته شدم 🙏🙏🙏امروز را بی قضاوت تنها شاهدباش🌺🌺🌺هر رفتار دیگران قصه ای دارد شاید پر غصه😔😔😔ناآگاهی را خرده مگیر😡😡😡تو👈 مهربان👉 باش❤❤❤🌷⚘🌹🥀🌺🌼🌻

منم قهر هستم شبا ساعت ده از سرکار میاد خونه شام میخوره میخوابه   یه جمعه میدیدمش که اونم امروز هم رفته سرکار    غر میزدم پشت تلفن که چرا برام وقت نمیزاری   گف چهار پنج روز اول عید کار نیست از گشنگی نمیریم     گفتم الان ب فکر افتادی؟   اونم بهش برخورد دعوا کردیم

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

منم قهرم اومدم تو اتاق بلکه بیاد منت کشی ولی خبری نی😕😕

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...

شوهر من چند تا چیز میگه بعد ک وقت خوابش ميرسه دیگه فحشم میدم بهش میگه حق با توع ک فقط زود بره بخوابه وقت خوابش نگذره😁

هر چی رو آدما بیشتر زوم کنی بی کیفیت تر ميشن
دقیقا منم ولی اونا محیط بیرونن من مطمعنم عین خیالشون نیس

ادم بیرون بودنی چیزی یادش نمیاد که   هر لحظه صحنه های مختلف میبینه فکرش ب اون میپردازه   دیگه نمیاد ب داخل خونه فک کنه که

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌