2777
2789
عنوان

چی بخورم نی نی م وزن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا عین من ،من دیروز بهداشت رفتم بهم گفت برنج و نون و سیب زمینی اینا فقط خودمو چاق میکنه و رو بچه ...

واقعا منم باید از امروز شروع کنم 😣😣

الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤
اگه دیابت نداری شیر موز  و بستنی و خرما با شیر و کباب تابه ای کلا پروتین زیاد بخور ویتامین و مک ...

مولتی ویتامین هرروز میخورم دیابت ندارم ولی نمیدونم چرا وزن خوب نمیگیره

الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤
😂😂😂😂 از بس خودم همینو گفتم وزن نمیگیره میترسم 

من انقدر خوشحال بودم پسرم ۲۹۰۰ به دنیا اومد . اصلا برش نخوردم موقع زایمان 😎

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

شیر بچه رو توپول میکنه،تو شیر موز بخورمطمئن باش وزنش زیاد میشه بستنی هم بخور حتما 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
واقعا منم باید از امروز شروع کنم 😣😣

شروع کن حتما 

برای من که خیلی دیر شده ،هم دکترم هم بهداشت گفتن محاله بتونی برسونی ۳ کیلو ،فک کنم اینارو بخورم تازه ۲۰۰ ۳۰۰ گرم وزن بگیره

برو عطاری سویق گندم بگیر هرروز صبح به صبح یا اخرشب به اخرشب یه قاشق بریز تو یه لیوان شیر با عسل بخور 

لیدی میل از داروخونه بگیر روزی ده پیمانه رو بریز تو اب ولرم عین شیر بخور 

اب قلم تو همه غذاهات استفاده کن 

مصرف لبنیاتتو بینهایت ببر بالا روزی دوسه تا کاسه ماست یکی دو لیوان شیر بستنی عصرا نون پنیر گردو بخور

ماکارونی کنجد دلستر مصرف سبزیجاتم داشته باش ک یوبست نشی 

بارداری اولم ماه اخر فقط و فقط خوراکم اینا بود چون قند و دیابت و فشار خون نداشتم هرروز یه لیوان نوشابه و کیک میخوردم و روزی دوتا بستنی وانیلی 

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
ممنون عزیزم 

خواهش میکنم 

باید ناشتا بخوری بدون روغن ،آب یا هرچیزی .

من ۲۶ هفتمه دارم میخورم 

روزی دو قاشق سنجد .

دو قاشق گندم.

باید کم کم بخوری چون باید با بزاق دهان مخلوط بشه تا قورت بدی سخته ی کوچولو.

سویق سنجد همه چیش عالیه 

پوستش ،پوست 

گوشتش ، گوشت

هسته یا استخوانش ،استخوان رو رشد میده .

چیزهای شیرین رو اگه خدای نکرده دیابت نداری یا قندت بالا نیست بخور.

برو عطاری سویق گندم بگیر هرروز صبح به صبح یا اخرشب به اخرشب یه قاشق بریز تو یه لیوان شیر با عسل بخور ...

سویق رو که نیاید با چیزی مخلوط کنی ،تاثیرش کم میشه.

واسه یبوست هم تو دوران بارداری 

کاهو ، آلو و گلابی .

اگه یبوست بودید باید شبی یک قاشق روغن زیتون هم بخورید .

سویق رو که نیاید با چیزی مخلوط کنی ،تاثیرش کم میشه. واسه یبوست هم تو دوران بارداری  کاهو ، آل ...

دکترم گفته بود سویقو با شیر و عسل بخورم 

عطاری گفت با اب مخلوط کن عین خمیر بشه😶

ولی این بارداری هنو نگرفتم و میدونم وزن بچه پایینه 

ن خودم یبوست ندارم خداروشکر 

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
دکترم گفته بود سویقو با شیر و عسل بخورم  عطاری گفت با اب مخلوط کن عین خمیر بشه😶 ولی این بارد ...

خدا رو شکر یبوست نداری

عطاری و دکتر زیاد راجع به سویق اطلاع ندارن .

دستورات طب اسلامی رو مطالعه کن .

سویق غذای هر روزه ائمه بوده و روایت هم داره که با چیزی مخلوط نمیکردن تا اثرش بیشتر باشه.

تو غذا هم خوبه ،دستورات طب اسلامی میگه تو آبگوشت ،سوپ ،کله پاچه و مخصوصا غذاهای اینطوری هم استفاده کنید . ویا در کنار غذا ،سویق جو بعد از غذا قند رو پایین میاره ‌.

قاووت قدیم که تهیه میشد اضافات نداشت مثل شکر و خیلی مقوی بود.

اما الان به خاطر همین افزودنی ها اثر کمتری داره،