74shaaaadiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 1149 عنوان چی بخورم نی نی م وزن بگیره 166 بازدید | 31 پست سلام دوستای عزیزم هفته 33 هستم ولی نی نی م 1و 400 گرمه باید چه چیزایی بخورم دکترم گفت وزنش کمه چیکار کنم ؟میشه راهنمایی کنید بهم بگید چی بخورم ممنون میشم 😙😙😙 الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤ 1397/12/24 | 17:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
74shaaaadiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 1149 سویق سنجد و گندم بخور سویق چیه ؟ سنجد و گندم رو چتوری بخورم ؟ الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26879 لاغر باشه راحت تر به دنیا میاد 😁 وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
sadaftanha1 عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 591 بستنی، غذایهایی که ماکارونی و سیب زمینی داره، کله پاچه، کباب، لیدی میل، قرص پریناتالم بخور که اشتهات برای اینا باز بشه.
آلبالوو عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10946 بستنی تخم مرع دلستر ماکارونی تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
عاطفه_زمستان عضویت: 1394/08/26 تعداد پست: 11445 کاهوگوشت کبابیجوجهدلسترم شنیدم خوبه اگر میتونی شیرینشو نخوری بهتره 💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
74shaaaadiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 1149 اب كله پاچه. ماكاروني. مويز. بستني و كباب گوشت ممنون عزیزم 😍😙 الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤
آیشین۲۲۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 11110 من شیر موز میخوردم همش۳۲۰۰وزن بچه ام بود تو۳۸ هفته 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
مامایییییی عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 20038 مویز،کباب،آجیل،لبنیات ،آبمیوه میوه،بستنی با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸ فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori
sign_arasbaran عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 7895 سویق چیه ؟ سنجد و گندم رو چتوری بخورم ؟ آرد گندم با سبوسش رو جدا تفت و بعد قاطی میکنن میشه سویق گندم پودر پوست و هسته و گوشت سنجد میشه سویق سنجد ،البته تفت هم دادن عطاری ها دارن .
آیشین۲۲۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 11110 موز خیلی وزن بچه رو زیاد میکنه،همچنین شیر،ماکارونی،بستنی 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
توسکی عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1977 دقیقا عین من ،من دیروز بهداشت رفتم بهم گفت برنج و نون و سیب زمینی اینا فقط خودمو چاق میکنه و رو بچه تاثیری نداره گفت گوشت ماهی مرغ تخم مرغ ۴ مغز و حبوبات بخور