2777
2789
عنوان

عکس سبزه عید

541 بازدید | 27 پست

خانما نمیدونم چرا سبزهام اینقدر بدشکل شده.اگه راهی بلدین که بتونم درستش کنم میشه راهنماییم کنید

ای فرزند آدم!راحتی و آسایش را در بهشت قرار دادم،امامردم آن را در دنیا میجویند و نمیابند.(حدیث شریف قدسی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باید افتاب بهش بدی تا پر بشه و سبزتر

یعنی درست میشه نمیدونم چرا صاف نمیاد بالا

ای فرزند آدم!راحتی و آسایش را در بهشت قرار دادم،امامردم آن را در دنیا میجویند و نمیابند.(حدیث شریف قدسی)

انگار طوفان زدشون🤣

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
انگار طوفان زدشون🤣

😄آره واقعا هر سال خوب میشد گفتم امسال به خواهرمم بدم 

اره بزاری تو افتاب درست میشه  روزی دو سه ساعت البته افتاب خیلی تیز نباشه که بسوزونش

خیلی ممنون  خدا کنه درست بشه

😄آره واقعا هر سال خوب میشد گفتم امسال به خواهرمم بدم 

🤣🤣🤣

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
دیگه اینا برات سبزه نمیشه یکی بخر 

شاید تو این فرصت کم رفتم سراغ شاهی وخرفه ایی چیزی