2777
2789
عنوان

عکس سبزه عید

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چن ساله گندم و حبوبات نمیکارم هسته نارنج میکاشتم امسالم کدو کاشتم قشنگم میشه سال دیگه امتحان کن ع ...

آره منم ان شاالله سال بعد همین کارو میکنم.

ای فرزند آدم!راحتی و آسایش را در بهشت قرار دادم،امامردم آن را در دنیا میجویند و نمیابند.(حدیث شریف قدسی)
من نارنج کاشتم ی دوهفته میشه ولی هیچ خبری نیست چراااااااااا جلوی افتاب هست و مدام با اسپری اب هم اب ...

نارنج خیلی دیر درمیاد باید زودتر میکاشتی برامن که بیشتر از ۲۰ روز طول میکشه تا سبز شه

نارنج خیلی دیر درمیاد باید زودتر میکاشتی برامن که بیشتر از ۲۰ روز طول میکشه تا سبز شه

اره برا عید نمیخام همینجوری دوس داشتم کاشتمش ولی دیگه دارم ناامید میشم احساس میکنم بی فایدس

من فعلا لوبیا گذاشتم. الانم دارم تربچه و منداب میذارم. 

چقد قشنگ پره ماشاالله خوش به حات👌

ای فرزند آدم!راحتی و آسایش را در بهشت قرار دادم،امامردم آن را در دنیا میجویند و نمیابند.(حدیث شریف قدسی)
خب توام الان پاشو بکار شاهی مندابی چیزی. من شاید مندابو رو دامن عروسک بذارم احتمالا

آره باید امروز  برم تخمشونو بخرم و زود دست به کار بشم.منداب قرمز میشه؟