2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای منم تو ۶ هفتگی بهم آمپول زدن ... واقعا شبیه دردهای زایمان بود یهو میگرفت یهو ول میکرد...بعد که ...

باز شما لخته خون میدیدی ولی من فقط لکه دارم و دردم همچنان زیاده واقعا مث درد زایمان میگیره و ول میکنه .دوباره باردار شدین شما؟

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
حتی برای سقط

ببخشید اگه گروه خونی شوهر منفی باشه و گروه خونی زن مثبت باشه مشکلی پیش میادد؟؟

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
وائیی چه سخته

از،ده زایمان طیبعی واسی من بدتر بود ولی خاهرم که میگه مثه پریود دفع شد 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
ینی زنی که بخواد سقط کنه داد هم میکشه

نه درد اون حد كه دردش مث پريوديه درد پريودي شديد ابجي من تو خونه خودش تنها سقط كرد خواهرشوهرمم انقدر ناز نازيه يه دفعه سقط كرد تو دستشويي فقط ترسيد درد نداشته

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

من سقط خود خواسته داشتم....با مصرف ۳۰ قرص چنان به خونریزی افتادم که تو عمرم اون حجم خون ندیده بودم..دلیل مصرف اون همه قرصم این بود بچه سقط نمیشد

رفتم پیش یه مدمای بیسواد زد دیواره های رحممو پاره کرد.خلاصه بعد از اون همه خونریزی رفتم بیماریتان کورتاژ دبدم مامور فرستادن بالاسرم از معاونت پزشکی

گفتن خاک برسرت نکنن خبر نداری که چه بلایی سر خودت اوردی

سقط دزد داره ولی کورتاژ نه

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝