من ۵ هفته دو ۴ روزم بود خارج رحمی بود دکتر بهم یه امپول زد گفت خودش مسوزه داخل و پودر میشه میاد بیرون .دوشنبه بهم امپول زدن هنوزم درد دارم درد تخمدان و کمر درد شدید
من یازده روز سقط کردم با داروی گیاهی جنین باید سه ماهش بود ولی ده هفته بیشتر نبود اولش لک گرفتم شروع کردم دویدن طناب زدن بعد هی داروی گرم اعمم از تخم شوید تخم گشنیز رازیانه جعفری کنجد زیره زرشک خوردم انقد خوردم که افتادم ب لک بعد دو زروز خون ریزی شروع شد ساعت چهار صب تا تا هشت صب فردا اون روز درد کشیدم چیزی شبیه ۳۰ساعت درد کشیدم طی این سی ساعت لخته های اندازه کف دست دفع کردم ولی یهو خون ریزیم کم شد با درد دید رفتم بیمارستان که با ی دستگاهی لخته ها رو کشیدن بیرون چون خون ریزسم شدید بود ی امپول زدن کم بشه بعد نصف امپول هیوسین برای مسک زدن و هنوز،تا هنو
خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
من ۵ هفته دو ۴ روزم بود خارج رحمی بود دکتر بهم یه امپول زد گفت خودش مسوزه داخل و پودر میشه میاد بیرو ...
برای منم تو ۶ هفتگی بهم آمپول زدن ... واقعا شبیه دردهای زایمان بود یهو میگرفت یهو ول میکرد...بعد که لخته های خون اومد تموم شد دردام...همه درست میگن درد روحیش خیلی بیشتره...ببخشید من هر موقع میرفتم دستشویی لخته های بزرگ خونو میدیدم از حس اینکه بچم بوده همون تو دستشویی هق هق کنان گریه میکردم😢😢😭
مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘