2777
2789
باز شما لخته خون میدیدی ولی من فقط لکه دارم و دردم همچنان زیاده واقعا مث درد زایمان میگیره و ول میکن ...

شاید بخاطر این بوده برای من هنوز خیلی ریز بوده و تو سونو مشخص نبوده...الان بتات چنده؟

نه هنوز باردار نشدم دارم iui میکنم آخه علت سقط گفتن اسپرم ضعیف شوهرم

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بخاطر این بوده برای من هنوز خیلی ریز بوده و تو سونو مشخص نبوده...الان بتات چنده؟ نه هنوز باردا ...

تقریبا مث هم بودیم منم ۵ هفته ۴ روزم بود الان ۳ روزه ک امپول زدم دکتر گفت روز ۴ ام برم آز بدم ببینم بتام کم شده یا نه .فردا میخوام برم آزمایشگاه

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂

نمیدونم چرا عمدی سقط میکنن...اگه یه ذره از فشار جسمی و روحی سقط بدونن واینکه بعدا براشون چه مشکلاتی پیش میاد عمرااااا دست به همچین کاری بزنن.برای من که عمدی نبود حال روحیم تا چند وقت داااغووون بوده😢

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
تقریبا مث هم بودیم منم ۵ هفته ۴ روزم بود الان ۳ روزه ک امپول زدم دکتر گفت روز ۴ ام برم آز بدم ببینم ...

برای من تو همون روز ۳ یا ۴ که آمپول زدم لخته خون دفع شد...بعد اون میگفتن هر دو روز باید آز بدی ببینیم اومده پایین یا نه یعنی قشنگ پدرم دراومد از آزمایش...دستام کبود شده بود😥

من تجربه خودم اينه

تو خونه و پيش همسرت اگه شرايطت نرماله بمؤن تا دفع شه اگه زير سه ماهي

اون شب كه مال من اتفاق افتاد درداش از ٩ شب شرو شد يساعت يبار دم صب ساعت ٧ شد ده دقيقه يبار ديگه من خوابم برد و دفع شد 

ولي استرس نداشتم و همسرم دلداري ميداد و مراقبم بود بعد رفتم بيمارستان عرفان هيچ هزينه ايم نداش

برای من تو همون روز ۳ یا ۴ که آمپول زدم لخته خون دفع شد...بعد اون میگفتن هر دو روز باید آز بدی ببینی ...

وای نگران شدم واقعا پس چرا برای من لخته نمیاد.راستی عزیزم برای شماهم خارج رحمی بود یا نه

وای نگران شدم واقعا پس چرا برای من لخته نمیاد.راستی عزیزم برای شماهم خارج رحمی بود یا نه

آخر نفهمیدم چی بود...یکی گفت خارج رحمی بود و یه یکی گفت بارداری ناموفق...آخه چیزی تو رحمم دیده نمیشد از رنج بتا حدس میزدن...اگه برای شما تو سونو نشون داده میشه میشد عمل کرد نمیدونم اسمش چیه ...لوله میفرستن تو شکم هیستو  فک کنم اسمشه...انشالله دفع میشه

آخر نفهمیدم چی بود...یکی گفت خارج رحمی بود و یه یکی گفت بارداری ناموفق...آخه چیزی تو رحمم دیده نمیشد ...

ایشاا.... زود رفع بشه از نگرانی و درد بیام بیرون 

ینی زنی که بخواد سقط کنه داد هم میکشه

من فقط اشک میریختم دردش ازپریودی بیشتربود ولی همینکه رفتم اتاق عمل برای کورتاژ دردی نداشتم

برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی‌ کنه