2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا من اب گرم و کمی نبات و پستونک میدادم و اگر اروم نمیشد پنج قطره کولیک ... بچه اروم میشد

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
آره یهو میزنه زیرگریه    

اگر روزی سه ساعت یا بیشتر و در طول هفته سه روز یا بیشتر گریه کنه یعنی کولیکه من پدی لاکت رو دوتا شیشه و کولیک اید رو یه شیشه دادم ب دخترم دوماهه خوب شد

اما اگر گریه هاش مقطعی هستش بهتره خودت اصلا و ابدا غذاهای نفاخ لبنیات و مرکبات نخوری.دائم هم رازیانه و زیره و کلپوره بومادران دم کن بخورالبته کلپوره بومادران رو فقط بومادران رو دم کن کلپوره رو خیس کن تو آب

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

کولیک داره و هیچ راهی بجز تحمل نداری تا ۳ ماهش بشه

پسر من اینجوری بود شب تا صبح فقط جیغ میزد گریپ میکسچر و کولیکید واسش هیچ تاثیری نداشت خداروشکر خوب شد یاد اون روزا میفتم تنم میلرزه

من دکتر پسرم‌بهش کدلیف داد همین که میدم ده دقیقه بعدش باد شکمش خالی میشه و اروم‌میگیره خیلی خوبه اولش ۵ قطره بود دوماهش که شد دل ورداش بیشتر شده بود دیگه تت صبح گریه میکرد دکتر گفت ۱۰ قطرش کن الان خدا رو شکر خیلی کم‌پیش میاد بهش دارو بدم البته خودتم باید رعایت کنی . حبکبات میخوای بخوری از شب قبل بخیسون بعدش کهذاشتی پخت بازم‌ابشو بریز بیرون اینطوری نفخش کامل‌گرفته میشه میتونی بخوری من‌اینطکری قرمه سبزی میخوزم بچم طوریش نمیشه. لبنیاتم من میخورم مخصوصا شیر ولی بچم دل درد نمیشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز