2777
2789
عنوان

متخصص اطفال

66 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من نینیم ده روزشه، امروز همش جیغ میزنه و گریه میکنه، مطمئنم دل درد داره، داروخانه پرسیدم گفتن زیر دوماه قطره کولیک نمیدن ، شما راهی بلدینکه خوب بشه؟ متخصص اطفال تو انزلی کسی رو میشناسین؟

دکترنوزادمن بهش ای دی کولیک دادگفت نفخ داشت بده 10روزگی بردمش کم بهش شیربده بعدش دمربخابون روزانوت حتی شده تایه رب اروم پشتشوب بالابمال هواخارج شه وبادگلوبزنه

اگرشکم سفت شده میدونی کولیکه قبل شیرباکف دست اروم شکمشودورانی بمال

ازبازارفوخ وفن نوزادداری دانلود کن بمن کمک کردانشالله بهترشه 

خدایا بخاطر همه چی شکر
دکترنوزادمن بهش ای دی کولیک دادگفت نفخ داشت بده 10روزگی بردمش کم بهش شیربده بعدش دمربخابون روزانوت ح ...

مرسی عزیزم، خیلی شیرمیخوره همش میخواد سینم دهنش باشه انگار اصلا شیرنخورده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم، خیلی شیرمیخوره همش میخواد سینم دهنش باشه انگار اصلا شیرنخورده

دخترمن23روزشه تا15روزگی همش وصل سینه بود4یا3ساعت یکسره بحدیکه یکسره ازدماغودهنش میزدبیرون دکترگفت نمیفهمه معدش کوچیکه میخوره وخب طبیعتادل درد

براهمینم پستونک تجویزشدک بعد1رب شیرخوردن بش میدم تابخابه

خدایا بخاطر همه چی شکر
پس شاید دل درد پسرمنم بخاطر همین پرخوریه😱

ازه عزیزم همون برنامم بمن کمک کردضمنااصلازیادنپوشون من فقطیه لباس تنش میکنم هم بخاطرزردی نگیره گفتندگرمش کنی بدمیشه ک شکرخدانگرفت هم ک عرق سوزنشه

خدایا بخاطر همه چی شکر