صباغی مدیر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 657 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 38 پست سلام من 6روز مونده به موعدم امروز بی بی زدم بعد زیاد نگاه نکردم بهش البته حس کردم یه هاله انداخت ولی الان دیدم بازم حس کردم هاله داره قرارمان فصل انگور❤❤❤❤شراب که شدم تو جام بیاور ومن جان❤❤❤❤ 1397/12/24 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سروده عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 24326 صبح که زدم یه هاله خیلی خیلی کمرنگ بود الان که دیدم قشنگ واضحه البته من این ماه دوتا امپول ازاد سازی ... مثبته عزیزم
صباغی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 657 اچ سی جی زدی؟ اسمش نمیدونم دکتر بهم داد قرارمان فصل انگور❤❤❤❤شراب که شدم تو جام بیاور ومن جان❤❤❤❤
کوچیکه عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 743 من اچ سی جی زدم روز ۱۸ ام از اولین روز پریودم دقیقا این شکلی بود
shima_s عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 691 صبح که زدم یه هاله خیلی خیلی کمرنگ بود الان که دیدم قشنگ واضحه البته من این ماه دوتا امپول ازاد سازی ... اگر امپولت هورمون اچ سی جی داره ممکنه ک بخاطر اون باشه
صباغی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 657 منم پنج روز به موعدم مونده خیلی ب خودم دارم فشار میارم ک ن از بدم ن بیبی بزنم.......شما علائم نداری؟ ... من خیلی زیر دلم درد میکنه قرارمان فصل انگور❤❤❤❤شراب که شدم تو جام بیاور ومن جان❤❤❤❤
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 استارتر علائم چی داری؟منم۱فروردین وقتمه روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
20pariya عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 1725 خانما کسی میدونه به غیر شربت زعفرون چی خوبه که پریود بشم ده روز از موعد پریدیم گذشته هر چی شربت زعفرون می خورم پریود نمیشم
صباغی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 657 روز چندم پریودت زدی آمپولا رو؟الان چند روز گذشته از زدنشون؟ روز 12پریدم زدم الان 8روز گذشته از زدن امپولها قرارمان فصل انگور❤❤❤❤شراب که شدم تو جام بیاور ومن جان❤❤❤❤
shima_s عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 691 خانما کسی میدونه به غیر شربت زعفرون چی خوبه که پریود بشم ده روز از موعد پریدیم گذشته هر چی شربت زعفر ... شاید بارداری خب
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 خانما کسی میدونه به غیر شربت زعفرون چی خوبه که پریود بشم ده روز از موعد پریدیم گذشته هر چی شربت زعفر ... دم کرده پونه وآویشن روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
کوچیکه عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 743 استارتر اگه ۱۴ روز گذشته از امپولات احتمالا لانه گزینی داری که دلت درد میکنه عزیزم
صباغی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 657 استارتر علائم چی داری؟منم۱فروردین وقتمه فقط زیر دلم خلی درد میکنه قرارمان فصل انگور❤❤❤❤شراب که شدم تو جام بیاور ومن جان❤❤❤❤
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 روز 12پریدم زدم الان 8روز گذشته از زدن امپولها بعداز۲هفته باید تست بزنی شایداثرآمپوله روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...