2777
2789
عنوان

بی بی چک

188 بازدید | 38 پست

سلام من 6روز مونده به موعدم امروز بی بی زدم بعد زیاد نگاه نکردم بهش البته حس کردم یه هاله انداخت ولی الان دیدم بازم حس کردم هاله داره 

قرارمان فصل انگور❤❤❤❤شراب که شدم تو جام بیاور ومن جان❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هاله داره اما خیلی زووووووود زدی معلوم نیست درست باشه

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️

چقد گذشته که دیدی هاله انداخته؟

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
دقیقا از همین میترسم

انشالله که بارداری، یه هفته هم صبر کنید ازمایش بدید

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️
چقد گذشته که دیدی هاله انداخته؟

صبح که زدم یه هاله خیلی خیلی کمرنگ بود الان که دیدم قشنگ واضحه البته من این ماه دوتا امپول ازاد سازی تخمک زدم

قرارمان فصل انگور❤❤❤❤شراب که شدم تو جام بیاور ومن جان❤❤❤❤

منم پنج روز به موعدم مونده خیلی ب خودم دارم فشار میارم ک ن از بدم ن بیبی بزنم.......شما علائم نداری؟من سه چهار روز بعد تخمک گذاریم کمردردم شرووع شده تا همین لحظع.فقطم با استراحت ساکت میشه.ترشحاتممم خییییلی زیاد شده.همین دوتا