2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلش ظرفتو چرب کن پنج دقیقه بزار تو فریزر

حواست باشه گلهارو به ته ژله تزریق نکنی

بعدش هم خواستی درش بیاری بزار تو ابجوش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

قبل از اينكه توي ظرفت بريزي مايع ژله رو، توشو ي اب بچرخون خيس بشه، بعدشم توي ظرفشويي اب گرم باز كن چند دقيقه ظرفتو بزار توش بمونه بعد برگردون، ظرفتم خيس كن كه اگر ژله وسطش در نيومد بتوني تكون بدي 

اخه یه ژله دیگه درست کردم ولی یادم رفت چرب‌کنم ظرفشو😭

از این به بعد چرب کن راحت درمیاد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

چ جوری تزریق کردی چ جوری درست کردی یاد بده . قبلا بلد بودم الان یاددم رفته

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
رنگ غذا رو با خامه مخلوت کن هوای سرنجو بگیر از مرکزش شروع به تزریق کن

😍😍

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍