2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قبلش ظرفتو چرب کن پنج دقیقه بزار تو فریزر

حواست باشه گلهارو به ته ژله تزریق نکنی

بعدش هم خواستی درش بیاری بزار تو ابجوش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

قبل از اينكه توي ظرفت بريزي مايع ژله رو، توشو ي اب بچرخون خيس بشه، بعدشم توي ظرفشويي اب گرم باز كن چند دقيقه ظرفتو بزار توش بمونه بعد برگردون، ظرفتم خيس كن كه اگر ژله وسطش در نيومد بتوني تكون بدي 

اخه یه ژله دیگه درست کردم ولی یادم رفت چرب‌کنم ظرفشو😭

از این به بعد چرب کن راحت درمیاد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

چ جوری تزریق کردی چ جوری درست کردی یاد بده . قبلا بلد بودم الان یاددم رفته

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
رنگ غذا رو با خامه مخلوت کن هوای سرنجو بگیر از مرکزش شروع به تزریق کن

😍😍

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍