2777
2789

من الان واسه مو خوره ماسک اورال گرفتم یه سوال دارم از اونای که واردن در ماسک که باز کردم پلمپ نداشت به نظرتون برم عوض کنم

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تخم مرغ و آلوورا زدم دوس داشتم...حنام خوب بود...روغن زیتونم بعد حموم میزنم خیلی خوبه مثل روغن نارگیل...تو سرم ها فقط کیریستالو استفاده کردم دوس داشتم دوفاز خشک نیکرد موهامو

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
من الان واسه مو خوره ماسک اورال گرفتم یه سوال دارم از اونای که واردن در ماسک که باز کردم پلمپ نداشت ...

عزیزم الوورا اگه به موهات میزنی سعی کن آماده نخری خود گیاهو بخر ژلشو دربیار...واسه ی صورت اماده بهتره

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
میشه دقیقا شرح بدی چطور استفاده میکنی و برای چه منظوری

اره حتما

من گیاهشو میخرم ارزونه من معمولا ۳ یا ۵ تومنیو میگیرم به اندازه نیازم برش میدم اندازه ی قاشق ژلشو درمیارم میریزم تو مخلوط کن خوب له که شد توش تخم مرغ میریزم خوب هم میزنم یکم کف ک داد میزنم به ریشع و ساقه موهام...گاهی خالی آلوورا میزدم...هم رویش میده هم برا موخوره خوبه 

[QUOTE=84616963]اره حتما من گیاهشو میخرم ارزونه من معمولا ۳ یا ۵ تومنیو میگیرم به اندازه نیازم برش م ...

اره بزن به ریشع موهاتم...من چون طبعم گرمه نیم ساعت میزارم باشه اگه سرت سرده تا ۱ ساعت

اندازش انتخابیه؟؟ برای موی کوتاه باید چقدر خرید؟

من موهام کوتاهه ۳ تومنی میگیرم هردفعه همونقد ک میخوام میبرم از ویط نصف میکنم ژلشو استفاده میکنم ب اندازه نیاز ازش میبری بقیشم برا دفعه های بعدت میبری استفاده میکنی

برای خشکی مو خوبه؟؟ من مشکل موخوره و کم پشتی ندارم.کلی مو تو سر دارم😀

اره من دوبار زدم خیلی دوست داشتم البته وقتی با تخم مرغ زدم بهتر بود خوش حالت میکنه😁ای جان مواظبشون باش