2777
2789
عنوان

بی بی چک 💖🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5725 بازدید | 246 پست
بارداری؟ 

نه خانمی ... هنوز در حال اقدامم .. ببینم این ماه چی پیش میاد

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلتون چیه؟ بگو شاید بتونم کمکمت کنم. 

خانمی خودم تنبلی تخمدان داشتم که بهتر شدم دوتا بارداری داشتم یکی پوچ و یکی دیگم ۱۰ هفته و ۴ روز به دلیل غلظت خونم که نمیدونستم بالاست قلبش وایساد و سقط شد ... الان بعد ۷ ماه استراحت بعد سقط دومی حدودا ۵ ماهه اقدام مجددم که فعلا منتظرم .. همسرم تعداد و تحرک اسپرمش کم شده و مشکوک به واریکوسل ببینیم خدا چی میخواد

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
خانمی خودم تنبلی تخمدان داشتم که بهتر شدم دوتا بارداری داشتم یکی پوچ و یکی دیگم ۱۰ هفته و ۴ روز به د ...

بابت باردار شدن دارو مصرف کردی؟ 

بعد از بارداری چه داروهایی میخوردی؟ 

شوهرت اگه مشکل مورفولوژی نداشته باشه ان شاء الله بقیش حل میشه. 

بابت باردار شدن دارو مصرف کردی؟   بعد از بارداری چه داروهایی میخوردی؟  شوهرت اگه مش ...

بله متفورمین و یه دوره هم امپول سینال اف و هاش ام جی و قرص کلومفین که بی نتیجه بود و ماه بعدش بدون دارو باردار شدم .. دومی رو هم بدون دارو ... الان برای غلظت خونم آ اس آ و ب کمپلکس میخورم با فولیک اسید ... دکتر برای همسرم دوماه دارو نوشت بعد آز بده باز ببینه واریکوسل داره یا نه ... گفت تعداد و تحرکش کمه

بله متفورمین و یه دوره هم امپول سینال اف و هاش ام جی و قرص کلومفین که بی نتیجه بود و ماه بعدش بدون د ...

الان نه بعد این که با اون دارو ها باردار شدی تو اون چند هفته چه دارویی مصرف میکردی؟ 

الان نه بعد این که با اون دارو ها باردار شدی تو اون چند هفته چه دارویی مصرف میکردی؟ 

فقط فولیک اسید ۱ و ویتامین D1000

بله متفورمین و یه دوره هم امپول سینال اف و هاش ام جی و قرص کلومفین که بی نتیجه بود و ماه بعدش بدون د ...

طبق تجربم میگم بهت برای فهمیدم واریکوسل شوهرت یه سونوگرافی هم بره حتما. 

اون بهتر تعیین می کنه. 

چون باردار میشی يعنی دی ان ای خوبه. 

چون لانه گزینی میکنه يعنی مورفولوژی خیلی بد نیست یا لااقل رحم خودت خیلی قويه. 

آخرین بار مورفولوژی نرمال چند درصد بود؟ 

طبق تجربم میگم بهت برای فهمیدم واریکوسل شوهرت یه سونوگرافی هم بره حتما.  اون بهتر تعیین می کنه ...

عزیزم یادم نیست دقیقا شب عکسش رو برات بفرستم ؟؟؟ الان خونه نیستم ... اره دکتر گفت با از دومی باید سونو هم بدی که کامل مطمئن بشه

فقط فولیک اسید ۱ و ویتامین D1000

خدا رو صد هزار مرتبه شکر که دکترت دکتر من نبوده وگرنه سقط میکردم. آخرین شانس بارداریمم بود

غلظت خون به واسطه دارو ها ایجاد میشه من هنوز دارم آسپرین میخورم. 

مستقیم هم باعث سقط میشه. 

خدا رو صد هزار مرتبه شکر که دکترت دکتر من نبوده وگرنه سقط میکردم. آخرین شانس بارداریمم بود غلظت خون ...

چه دارویی غلظت خون میاره .. دکترت چکار کرده ؟؟ خداروشکر که بارداری ان شاءالله بسلامت بغلش بگیری نی نی نازت رو 

باشه عزیزم ان شاء الله همه چی خوب باشه. 

ممنون عزیزم ... التماس دعا

چه دارویی غلظت خون میاره .. دکترت چکار کرده ؟؟ خداروشکر که بارداری ان شاءالله بسلامت بغلش بگیری نی ن ...

این جنین آخرین شانس بارداری من بود. چون شوهرم کلا باروری خودشو از دست داده. 

اینم جنین فریز بود. که سر بزنگاه رفتیم درستش کردیم

تو وقتی دارو های محرک میخوری حتی اگه چند وقتم ازش گذشته باید بعد شروع بارداری آسپرین مصرف میکردی. 

چجوری این موضوع به این مهمی رو بهت نگفته. 

بعدم باید به خاطر ضعف نطفه پروژسترون رو به صورت شیاف یا خوراکی دریافت میکردی. 

از سرم داره دود بلند میشه