2777
2789
عنوان

بی بی چک 💖🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5725 بازدید | 246 پست
قربونت عزیزم انشالله خودتم همین طور و بقیه بچها🙏

ان شاءالله ... 😘😘

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو که دیگه میفهمی .اون لحظه ک میگن منفیه برام وحشتناکه .آخه دوماه قبلم تاخیر داشتم و رفتم آز

اره حال همه منتظرا رو خوب میفهمم ... امیدت بخدا باشه .. چند روز بی بی اصلا نزن و بزن به بیخیالی خودتو سرگرم کن ... دیدی پریود نشدی باز تست کن ان شاءالله پررنگش رو ببینی

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
اره حال همه منتظرا رو خوب میفهمم ... امیدت بخدا باشه .. چند روز بی بی اصلا نزن و بزن به بیخیالی خودت ...

لعنتی کاش یکم صبور بودم .بدیش اینه ک دم عیده و همه چی قر و قاطیه.نه میتونم تمیز کاری کنم نه برنامه ریزی برا سفر.نه دیگه دکتر و آزمایشگاه جایی هست

ریحانه جون ان شاءالله بی بی پررنگ شد بهم خبر بدی .. خوشحال میشم 😍😍💋💋🌷🌷

لعنتی کاش یکم صبور بودم .بدیش اینه ک دم عیده و همه چی قر و قاطیه.نه میتونم تمیز کاری کنم نه برنامه ر ...

وای اررره منم بخدا ... برنامه سفر گذاشتن خانواده همسرم .. نمیدونم چه جوابی بدم .. اگه پری بیاد باز خوبه از بلاتکلیفی درمیام 

اینم بی بی چکای من 😃

ماشالله چه پررنگه .. مبارکه عزیزم .. امیدوارم بسلامتی نی نی عزیزت بیاد بغلت 

ماشالله چه پررنگه .. مبارکه عزیزم .. امیدوارم بسلامتی نی نی عزیزت بیاد بغلت 

دعا کن برام بچه اولم مهر ماه سقط شد الان باردارم ولی هماتوم دارم خطرناکه بچم سقط نشه خداینکرده😢

دعا کن برام بچه اولم مهر ماه سقط شد الان باردارم ولی هماتوم دارم خطرناکه بچم سقط نشه خداینکرده😢

نه ان شاءالله میمونه و بسلامتی هم بغلش میگیری فقط توکلت بخدا باشه و فکرای منفی رو از خودت دور کن ... اروم باش 🤩🤩

من ی هفته بعد تاخیر 

از خدا میخوام بچت رو بسلامتی بزاره بغلت 💋💋