2777
2789
عنوان

بی بی چک 💖🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5725 بازدید | 246 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارکع مبارکه تورو خدا برا منم دعا کن توروخداااا

ان شاءالله خدا یه بچه صالح و سالم و خوشگل و ناز بزودی بزاره تو دلت و تا ۹ ماه دیگه بسلامت بغلش بگیری ❤😍😘

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
هاله صورتی افتاد ؟؟ بی بی چکام همشون الکی شدن 

اره مثل یه خط الانم دارمش هیچ تغییری نکرد منم دیگه خیالم راحت بود باردارشدم تا یه هفته بعد از منفی بود بعد ۸ روز پریود شدم

منم خیلی اون موقع دلم گرفت حتی ناسپاسی کردم اما بعدش پشیمون شدم

اخه همه خونواده شوهرم منو با جاریهام که کوچیکترن مقایسه میکنن همش اونا رو تو سرم میزنن که بچه دارمیشن وتو نشدی والله انگار دست خودادمه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اره مثل یه خط الانم دارمش هیچ تغییری نکرد منم دیگه خیالم راحت بود باردارشدم تا یه هفته بعد از منفی ب ...

عزیزم میفهممت چی میگی ... من با جاریم باردار شدم اون بچش دنیا اومد ولی برا من سقط شد ... تا ۴ ..۵ ماه افسردگی گرفته بودم ... امیدمون بخدا باشه ان شاءالله خدا به ماهم به موقش میبخشه مطمین باش

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
شک خودم ب همینه آخه سریع نمیفن زیر ده دقیقه یه ربع هستن

من بارداری اولم بعد ۴..۵ ساعت هاله افتاد و باردار بودم ... واسه خیلیا شنیدم بعد چند ساعت هاله انداخته و درست بوده ... ولی بی بی چکا امروزی همشون یه جوری شدن فکر کنم تقلبیش زیاد شده .. خدا بهترین هدیه رو برات گذاشته کنار فقط صبر داشته باش 💋💋😘

فقط خدا کنه اگه بتا پایینه و قراره سقط بشه همین الان بشه و دیگه طول نکشه

الان بارداری ؟؟؟

عزیزم میفهممت چی میگی ... من با جاریم باردار شدم اون بچش دنیا اومد ولی برا من سقط شد ... تا ۴ ..۵ ما ...

اره الان دیگه خوب شدم این واسه چند روز پیش بود من کلا ژنتیکی به عمه ام رفتم اونم هر هفت سال یه بچه گیرش میآمد درحالی که اصلا جلوگیری نمی کرد 😂

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اره الان دیگه خوب شدم این واسه چند روز پیش بود من کلا ژنتیکی به عمه ام رفتم اونم هر هفت سال یه بچه گ ...

بعضی بدنا اینجورین ... ان شاءالله بزودی تاپیک بارداری رو میزنی و تیکر میذاری🤩🤩

نه عزیزم کلا میگم  نشه مثل قبل ک انقدر خوشحالی کردیم ک سقط شد

ان شاءالله نمیشه ... فقط استرس نداشته باش ... نرفتی آز بدی