2777
2789
عنوان

بی بی چک 💖🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5725 بازدید | 246 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا پس اون کج و کوله چی میگفت آخه

چی بگم والا ... خورد تو ذوقم باید حسرت به دل بمونم😭😭

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
مبارکع مبارکه تورو خدا برا منم دعا کن توروخداااا

عزیزم امروز بازم گذاشتم منفی شد 😢

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
چند وقته تو اقدامی؟

خانمی از ۹۳ تا الان در اقدامم دوتا سقط داشتم ... بی بی چکم داره باهام بازی میکنه

خانمی از ۹۳ تا الان در اقدامم دوتا سقط داشتم ... بی بی چکم داره باهام بازی میکنه

عزیزم خدا بحق امام جواد کمکت میکنه بارداربشی 

منم سه چهارساله منتظرم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
این چ حرفیه خدا نکنه.بدنت حتما داره خودشو آماده میکنه.منم تو اقدام بعد سقطم و منتظر

نمیدونم والا .. کلی به بی بی چکه دل بستم ولی منفی شد .... شمام سقط داشتی تو چند هفته ؟؟

عزیزم خدا بحق امام جواد کمکت میکنه بارداربشی  منم سه چهارساله منتظرم

ان شاءالله خدا تو سال جدید دل هممون رو بابچه صالح و سالم شاد کنه ... 

نمیددنم والا .. کلی به بی بی چکه دل بستم ولی منفی شد .... شمام سقط داشتی تو چند هفته ؟؟

منم بی بی چک گذاشتم ماه پیش مثبت شد ولی بعد یه هفته رفتم از دادم منفی شد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

[QUOTE=84876282]من سر موعد پریودم خونریزی داشتم بعد یه هفته استراحت سقط شد تو مهرماه [/QUOTE

ان شاءالله بزودی با یه بارداری راحت تو دلیت بیاد🤩🤩⚘⚘ 

منم بی بی چک گذاشتم ماه پیش مثبت شد ولی بعد یه هفته رفتم از دادم منفی شد

هاله صورتی افتاد ؟؟ بی بی چکام همشون الکی شدن