2777
2789
عنوان

بی بی چک 💖🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5725 بازدید | 246 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آزمایش دادی؟چی شد؟

نه گلم .. دیروز بی بی چک گذاشتم منفی شد ... فکر کنم اون بی بیچکه خراب بود😢

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
واقعا؟بازیکی دیگه امتحان کن آخه خ پررنگ بود...عزیزم خ ناراحت شدم برات 😔😔

شوهرم میگه دیگه نمیخرم ... تا کی تست بزنی و ناراحت بشی ... ممنون عزیزم خدا ناراحتت نکنه 💋😘 دیگه عادت کردم یا منفیه یا مثبت میشه و سقط میشه ... امیدم بخداست😢

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
آزمایشاروکامل دادید که چراسقط میشه؟

بله عزیزم .. غلظت خون بالا بود و تا بعد سقط دوم نفهمیدم .. الان سه ماهه آسپرین مصرف میکنم

آزمایشاروکامل دادید که چراسقط میشه؟

ممنون گلم به یادم بودی .. برات بهترینارو آرزو میکنم دوست مهربونم💝💝💋💋

بله عزیزم .. غلظت خون بالا بود و تا بعد سقط دوم نفهمیدم .. الان سه ماهه آسپرین مصرف میکنم

پس چیزایی ک خونورقیق میکنه زیادبخوزدرکنارش انشاءالله ک خواست خداباخواست دلت یکی میشه

پس چیزایی ک خونورقیق میکنه زیادبخوزدرکنارش انشاءالله ک خواست خداباخواست دلت یکی میشه

ممنون عزیزم .. ان شاءالله ... 🤩🤩😍😍

چ خبر چیکار کردی شما

هیچی عزیزم امروز بازم بی بی چک گذاشتم یکیش هاله سفید انداخت یکیشم کلا منفی😢