2777
2789
عنوان

بی بی چک 💖🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5725 بازدید | 246 پست

نمیخوام امیدوارت کنم...

ولی ب نظر من مثبته برا منم اینجوری میشد

ولی بنا بزار میخوای پریود شی.. اصلا ب خودت امید نده

ولی ب نظر من بارداری😊😊😊

بزار از موعدت بگذره... منم زود بی بی میزاشتم هر روز ک میگذشت هاله ش زودتر دیده میشد تا این ک ۷روز بعد موعدم رفتم آزم مثبت شد

باید صبر کنی.

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

اگع بازم بی بی داری یکی دیگه انجام بده

نه والا ندارم ... ببینم همسرم میخره فردا دوباره تست کنم ان شاءالله

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خبرشو بهم بده منتظرم خبر خوشحالیتو بخونم😍😍

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
نمیخوام امیدوارت کنم... ولی ب نظر من مثبته برا منم اینجوری میشد ولی بنا بزار میخوای پریود شی.. اصل ...

ممنون عزیزم ... ان شاءالله نی نیت رو صحیح و سالم بغل بگیری ... مشکل من اینه همین که بتا مثبت شد باید برم دکتر امپول برام بنویسه ... برا همین باید زود بفهمم 

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
خبرشو بهم بده منتظرم خبر خوشحالیتو بخونم😍😍

حتما عزیزم .. خدا دلت رو شاد کنه ... 😍😍

پس حتما باادرار اول صبحت امتحان کن

اگه هم تا اون موقع بی بی نداشتی ادرارتو تو لیوان یه بار مصرف جمع کن بعد ک خریدی ازش بردار

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

پس حتما باادرار اول صبحت امتحان کن اگه هم تا اون موقع بی بی نداشتی ادرارتو تو لیوان یه بار مصرف جمع ...

مرسی از راهنماییت عزیزم ... 😘😘 چشم حتما ... 

ممنون عزیزم ... ان شاءالله نی نیت رو صحیح و سالم بغل بگیری ... مشکل من اینه همین که بتا مثبت شد باید ...

برو بارداری خواهر جان .... ولی باز ان شالله ک خوش خبر باشی❤❤ من خبر بده حتما

برو بارداری خواهر جان .... ولی باز ان شالله ک خوش خبر باشی❤❤ من خبر بده حتما

ببینم همسرمو راضی میکنم .. ممنون عزیزم .. ان شاءالله خبرت میدم 🤩😍😘

ببینم همسرمو راضی میکنم .. ممنون عزیزم .. ان شاءالله خبرت میدم 🤩😍😘

ان شالله ک راضی میشه

شوهر منم بی بی نمیگرفت خودم میرفتم قایمکی میگرفتم😂

ممنون گلم ... خطش چی

وای عزیزم مبارکت باشه

چقدر امضات قشنگه ...یادم به اون روزای انتظار افتاد..روزای بیم و امید...اشکایی که پنهون میشن...وقتی زنای حامله رو میدیدم دق می کردم میگفتم میشه گاهی مثل بچه ها چادر میکردم زیر لباسم ببینم حامله بشم چه شکلی ام...خدایا شکرت که منم بی بی مثبت رو دیدم خدا برای همه منتطرا بخواد

دردم از یارست و درمان نیز هم
ان شالله ک راضی میشه شوهر منم بی بی نمیگرفت خودم میرفتم قایمکی میگرفتم😂

ان شاءالله ... ارره منم این دوتا رو دزدکی خریدم🤣🤣

وای عزیزم مبارکت باشه چقدر امضات قشنگه ...یادم به اون روزای انتظار افتاد..روزای بیم و امید...اشکایی ...

خداروشکرررر که مامان شدی دوستم .. به امید خدا بسلامت بغلش کنی 😘😘😘🤩

ممنون عزیزم ان شالله شما هم چشمت روشن شه

ان شاءالله خانومی 🤩😘😍