2777
2789
عنوان

بی بی چک 💖🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5725 بازدید | 246 پست
چه جااالب. منم یکی از فاکتورهای انعقادم مشکل داره. شما هم قلب تشکیل نمیشد؟

من اولیش ۸ هفته و ۴ روز قلبش تشکیل نشد و سقط شد ... دومیش قلب نازنینش رو شنیدم و هیچ مشکلی نداشت نمیدونستم غلظت دارم یهو افتادم رو خونریزی و بعد ۳ روز خونریزی و درد شدید رفت و تنهام گذاشت 😢😢

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
منم بارداری دومم هی بی بی چک میذاشتم و از دوخط بودنش کیف میکردم ولی تو ۱۰ هفته و ۴ روز تنهام گذاشت . ...

ممنون عزیزم❤️

منم یه سقط پوچ داشتم... بدتر که آدم سالم باشه زیاد ناراحت نمیشه!  من ذخیره تخمدانم کمه😢

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم❤️ منم یه سقط پوچ داشتم... بدتر که آدم سالم باشه زیاد ناراحت نمیشه!  من ذخیره تخمدا ...

ان شاءالله این یکی صحیح و سالم میاد بغلت ... مامان خانومی😘😘 ... سقط خیلی سخته خیلی زیااااد

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
دیگه نترس عزیزم. این امپولا خیلی  خوبه. من الان نه هفته هستم. روزی یه دونه امپول میزنم.  ق ...

خداروشکررر عزیزم بهت تبریک میگم ... شمام امپول میزنی

اره میزنم. عزیزم حتما برو آزمایش بده. اخه شاید ادرار صبح با الان فرق داشته باشه. 

ان شاءالله بسلامتی یه نی نی ناز و صالح و سالم بغلت بگیری گلم .... نمیدونم والا شاید بعد ظهر برم ... 

انشالله که بارداری و اینبار برات بمونه    

توکل بخدا ..‌ ممنون فطمه جان 😘😘

۱۶ سیکلم نزدیکی داشتم بعد حدود۱۰ ساعت از نزدیکی همراه ترشح تخم مرغی شکل یه ترشح صورتی هم اومد و تموم ..

ان شاءالله این یکی صحیح و سالم میاد بغلت ... مامان خانومی😘😘 ... سقط خیلی سخته خیلی زیااااد

ممنون عزیزم❤️

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
بی بی چک زدم .. منفیه😭😭😭

شاید زوده هنوز!  شایدم ادرار غلیظ نبوده... 

4 روز صبر کن، استرس هم نداشته باش انشالله مثبت میشه! 

من روز موعدم زدم بیبی چک آمریکایی گرون منفی منفی بود، هاله توهمی نداشت حتی! 

سه روز بعد هاله صورتی افتاد 

شاید زوده هنوز!  شایدم ادرار غلیظ نبوده...  4 روز صبر کن، استرس هم نداشته باش انشالله مثب ...

نمیدونم والا چند روز پیش تست زدم بعد دو ساعت هاله محو انداخت اینم اول خط سی به پایین کلا صورتی شد و بعد خطش اینجوری شد نمیدونم شاید تکون خورد خطش کج شده ... ان شاءالله خیره